Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> MELALEUCA ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

MELALEUCA ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

dōTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.MELALEUCA (tea tree) - när du vill stärka dig till kropp och själ!

MELALEUCA (tea tree) är den mest "medicinska" eteriska oljan med kraftfull antimikrobisk verkan mot samtliga tre grupper av smittämnen: bakterier, virus och svamp. När Melaleuca upplöses i en aromaspridare är den särskilt bra på att motverka spridning av luftburna infektioner. Tillsammans med sina starkt immun stimulerande egenskaper är den en verklig vän MOT många sjukdomar och åkommor. Det är en allmänt genomträngande, medicinskt verkande och stärkande olja.

Fotsvamp, vaginala svampinfektioner, förkylnings blåsor, herpes, insektsbett, blemmor, akne och mindre hudsprickor svarar alla bra på lokala appliceringar med Melaleuca (tea tree). I ansikts ångbad hindrar den förkylningar och influensa från att bryta ut och om de ändå gör det underlättar den återhämtning och lindrar symtomen. I massage- och badoljor kan Melaleuca hjälpa till att stärka personer med svagt immunförsvar och den hjälper mot långvariga och försvagande sjukdomar. Blandad med Aloe vera kan den hjälpa till med att lindra smärtan vid bältros.

Mentalt verkar Melaleuca stärkande och värmande. Aromen är distinkt medicinsk och många har lättare för den när den är utblandad. Melaleuca stärker sinne, kropp och själ. Den inspirerar självförtroendet och löser upp dysterhet vid kroniskt dålig hälsa. Melaleuca stärker dessutom de subtila energierna.

Kontraindikationer: Använd inte Melaleuca på mycket känslig hud. Använd med måtta högst 4 droppar i badet och inte mer än 2 procent i massageoljor. Undvik direkt kontakt med huden förutom på utslag, vårtor och förkylnings blåsor.

MELALEUCA är mer allmänt känd som "Tea Tree" och har över 92 olika föreningar och gränslöst med applikationer. Bladen av detta träd har använts av aboriginerna i Australien i århundraden. De krossade bladen och andades in oljan för att främja en klar andning eller applicerade bladen direkt mot huden för en kylande effekt. Melaleuca är mest känd för sina renande egenskaper. Den kan användas för att rengöra huden och naglar och för att stödja en frisk och hälsosam hud.

ANVÄNDNING

Vid tillfällig hudirritation applicera 1-2 droppar eterisk olja på det drabbade området (späd vid hudkänslighet). Kombinera med 1-2 droppar med din ansiktsrengöring för extra rengörande egenskaper eller applicera på huden efter rakning. Applicera på naglar och tånaglar efter dusch för att rena och hålla naglarna friska. Lägg några droppar i en sprayflaska med vatten och använd på ytor som behöver rengöras och skyddas.

GÖR SÅ HÄR

I din aromaspridare: Använd 3-4 droppar efter eget val. Vid topisk (utvärtes) användning: Applicera 1-2 droppar till önskat område (men späd med någon ekologisk basolja om du är hudkänslig). Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt!


Pris: 298:- inkl. moms