Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> LIME ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

LIME ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

dōTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.


LIME - med sina renande egenskaper och upplyftande doft!

LIME har en verkan som påminner om andra eteriska citrusoljor och är därför bra vid lymfdränerande massage, fet hud och akne. Den stärker dessutom matsmältningen.

Mentalt verkar LIME uppfriskande och upplyftande. Den lindrar utmattning, apati och nedstämdhet och ger stämnings parfymer och massageoljor en spännande ton.

Kallpressad från skalet av färska Limer är den eteriska oljan uppfriskande och energigivande i både doft och smak. LIME används ofta i mat och dryck för dess färska citrussmak. På grund av dess höga limonenehalt ger LIME goda rengörings fördelar och kan med fördel användas i din aromaspridare för att hjälpa till med att rena luften. Den är också effektiv vid rengöring av olika ytor i hemmet. LIME är känd för sin förmåga att lyfta upp, balansera och energisera. Den används ofta i ansikts- och kroppslotion för sina renande egenskaper och sin upplyftande doft.

ANVÄNDNING

Använd i din aromaspridare för att rena luften och lyfta ditt humör. Sätt lite LIME på en bomullstuss och använd för att avlägsna fettfläckar och rester av klister/lim. Lägg till 1 droppe till ditt dricksvatten för en fräsch smak. Eller lägg till 1 droppe till din ansiktsrengöring eller schampo för extra rengörande egenskaper.

GÖR SÅ HÄR

I din aromaspridare: Använd 3-4 droppar efter eget val. Vid oralt intag: Späd 1 droppe med 4 msk vatten. Vid topisk (utvärtes) användning: Applicera 1-2 droppar till önskat område (men späd med någon ekologisk basolja om du är hudkänslig). Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden. Undvik solljus eller UV-strålar i upp till 12 timmar efter applicering av produkten.

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar.

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt!


Pris: 227:- inkl. moms