Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> JUNIPER BERRY ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

JUNIPER BERRY ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

dōTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.


JUNIPER BERRY - när man vill hjälpa kroppen att bli av med toxiner

JUNIPER BERRY (enbär) är en renande eterisk olja. På det fysiska planet visar det sig genom en kraftfull rening och en stärkande effekt, vilket gör att enbärsolja används vid lymfdränerande massage och när man vill hjälpa kroppen att eliminera toxiner. Den är även utmärkt att användas till översinnlig och andlig rening.

JUNIPER BERRY anses vara allmänt renande, stärkande och vitaliserande. Det är en av de bästa eteriska oljorna vid blåskatarr och urinvägs infektioner. Den är bra när den blandas med Bergamot i lokala sköljmedel, försiktig lokal massage och i varma kompresser över den nedre delen av bålen. JUNIPER BERRY hjälper till att mildra nervös spänning, intellektuell utmattning och oro. I små mängder är den bra till hudvård, särskilt vid fet hud och när huden är påverkad av toxiner som tex vid akne.

Mentalt är JUNIPER BERRY renande, uppklarande och stärkande. Förr brändes den för att skydda mot onda andar och driva bort negativa energier (och den egenskapen är fortfarande effektiv). Gnid in några droppar mellan handflatorna och borsta dem över auran, som då renas och skyddas. JUNIPER BERRY är bra till meditation (särskilt när sinnet behöver en riktig vår rengöring). När oljan används i en aromaspridare löser den upp övernaturlig närvaro av andra personer.

Främsta terapeutiska egenskaper: Antireumatisk, antiseptisk, kramplösande, antitoxisk, karminativ, urindrivande, menstruations stärkande, nervlugnande och kärlvidgande.

JUNIPER BERRY har en rik tradition av olika användnings områden och fördelar. Den fungerar som ett naturligt rengörande och avgiftande ämne och stödjer en hälsosam njur- och urinvägsfunktion.

JUNIPER BERRY fungerar också som en naturlig hudtoner och kan minska på fula åkommor i huden. Dess lite träiga, kryddiga men fräscha arom har en lugnande och jordande påverkan. När du använder den i din aromaspridare hjälper den till att rengöra och rena luften.

ANVÄNDNING

Lägg 1-2 droppar till vatten eller citrusdrycker som en del av naturlig rening. Applicera 1 droppe för att främja en klar och frisk hud. Blanda gärna med citrusoljor för en fräsch och ren luft och för att minska på stress.

SÅ HÄR GÖR DU

Använd 3-4 droppar i din aromaspridare. Vid topisk användning applicera 1-2 droppar till önskat område (späd med en ekologisk basolja om du är hudkänslig). Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Flaska 5 ml = ca 100-125 droppar

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt!


Pris: 298:- inkl. moms