Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> FRANKINCENSE ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

FRANKINCENSE ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

dōTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.


Frankincense (olibanum) är den eteriska oljan vad gäller att sakta ner och fördjupa andhämtning samt hjälpa till att dämpa rädsla, oro, nervös spänning och stress.

Den luktar bokstavligen himmelskt och brändes förr som offergåva till gudarna. Den är bra i massage- och badoljor, i inhalatorer, aromaspridare och i stämningsparfymer. Frankincense är djupt lugnande, vitaliserande och upplyftande.

Frankincense (olibanum) är ett litet buskliknande träd med vita blommor. Snitt i barken ger en mjölkvit kåda som hårdnar till orangebruna "tårar". Av dem ångdestilleras den eteriska oljan.

Den rekommenderas särskilt för torr, känslig och mogen hud. Frankincense är en av de bästa eteriska oljorna till hudvård. Den hjälper till att föryngra hudens utseende och motverkar rynkor. Den motverkar även andningsbesvär och anses bra vid förkylning, bronkit, astma, hosta och halsont. I en varm kompress eller ett sköljmedel kan den bidra till att motverka blåskatarr. Mentalt är den bra hjälp vid meditation och bön då den inspirerar mystiska och himmelska sinnes tillstånd och är allmänt rogivande för sinnet. Förr användes den till att driva bort onda andar. Frankincense anses hjälpa till att bryta förbindelser med det förflutna.

ANVÄNDNING

Massera in Frankincense på dina händer efter en lång dag med exvis trädgårdsarbete för en uppmjukande och lugnande effekt. Hjälper till att minska på utseendet vid hudåkommor. Kan appliceras under fötterna för att främja känslor av avslappning för att hjälpa till med att balansera humöret.

GÖR SÅ HÄR

I din aromaspridare: Använd 3-4 droppar efter eget val. Vid oralt intag: Späd 1 droppe med 4 msk vatten/vätska. Vid topisk (utvärtes) användning: Applicera 1-2 droppar till önskat område, men späd med någon ekologisk basolja om du är hudkänslig. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar.

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt!


Pris: 898:- inkl. moms