Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> FENNEL (Sweet) ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

FENNEL (Sweet) ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

dōTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.


FENNEL (söt fänkål) utmärkt vid matsmältnings besvär!

FENNEL (foeniculum vulgare) har gröna, fjäderlika blad, gyllengula blommor och avlånga frukter. Det finns två varianter av fänkål; besk (vanlig fänkål) och söt fänkål. Söt fänkål är mildare och innehåller mindre fenkoner. Kommer ursprungligen från Medelhavs området men odlas nu över hela världen.

Ett utmärkt avgiftande och utrensande medel för matsmältningen, levern, njurarna och mjälten. Kan lindra matsmältnings besvär, gaser och diarré (speciellt om besvären är stressrelaterade). Kan även lindra vid hicka, illamående och kräkning. De urindrivande egenskaperna kan hjälpa till att motverka celluiter och vattenretention. Den är både krampstillande och slemlösande och om den inandas kan den hjälpa vid förkylning, astma och bronkit. Har en renande effekt på gift vid insektsbett.

Inverkan på huden: Har en renande och stärkande verkan särskilt på matt, fet och rynkig hud.

Psykologisk och emotionell användning: Ger styrka och mod och är bra för självkänslan. Lugnar nervsystemet. Sägs kunna begränsa påverkan från andra människors negativa och illvilliga tankar.

OBS! Fänkål är helt ofarlig om den används med måtta. Den ska dock undvikas om man är gravid eller epileptiker. Man bör inte heller använda den på små barn. I mycket stora doser kan den ha en narkotisk verkan.

Flaska 15 ml = 300-375 droppar.

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt!


Pris: 239:- inkl. moms