Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> EUCALYPTUS ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

EUCALYPTUS ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

dōTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.


EUCALYPTUS - för rena luftvägar och klar andning

EUCALYPTUS är kanske den mest välbekanta eteriska oljan. Den används som avsvällande medel i ansikts ångbad för att dämpa förkylningar, influensa och andra problem i andnings vägarna. Den rensar huvudet och mildrar huvudvärk och neuralgi. EUCALYPTUS är ett utmärkt insekts medel och dessutom bra på att lindra stick och bett. Den är stimulerande, uppfriskande och rensande.

Använd i badet eller lokalt som sköljmedel påstås EUCALYPTUS RADIATA lindra smärtan av bältros - och när den blandas med Bergamot är den effektiv mot förkylnings sår och herpes.

Mentalt är den genomträngande, stimulerande och renande. Den är bra vid meditation när du är förkyld eftersom den gör så att tankarna klarnar. Den stärker den subtila energin, framför allt i lungorna, och den hjälper personer som känner sig begränsade i tillvaron. EUCALYPTUS är dessutom bra på övernaturlig rening - använd den i en aromaspridare för att rena ett rum med negativ energi.

Dess främsta terapeutiska egenskaper anses vara att den är analgetisk, antibakteriell, antineuralgisk, antireumatisk, antiseptisk, kramplösande, antiviral, avsvällande och urindrivande.

De viktigaste komponenterna i EUCALYPTUS RADIATA är Eukalyptol och Alfa Terpineol, vilket just gör den till en idealisk olja för att främja en känsla av klar andning med öppna luftvägar. Den har renande egenskaper som kan vara till nytta för huden och vid rengöring av ytor och luft. Studier har visat att EUCALYPTUS även är en effektiv hjälp för att minska spänningar.

Kombinera gärna med Lemon och Peppermint i en sprayflaska och använd den för att torka ytor i ditt kök och badrum. Tillsätt 1 droppe till fuktighets krämen och applicera på huden för att få vitaliserande fördelar. Eller ta några droppar i händerna när du duschar, placera händerna över näsan och andas djupt för att främja vitalitet.

ANVÄNDNING

Tillsätt 3-4 droppar till din aromaspridare. Vid topisk användning applicera 1-2 droppar till önskat område, men späd ut med någon basolja om du är hudkänslig. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård, kontakta denne innan användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt!


Pris: 229:- inkl. moms