Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> DOUGLAS FIR ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

DOUGLAS FIR ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

dōTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.DOUGLAS FIR för en renare, klarare och lättare andning!

DOUGLAS FIR är ett barrträd som växer i hela Nordamerika. Denna långa vintergröna gran används ofta inom julgrans industrin och har en "citroniserad" doft som är söt och uppfriskande. doTERRA´s DOUGLAS FIR eterisk olja hämtas från unga träd i New Zeeland där den är en mycket invasiv art som hotar landets ekosystem. Genom att skörda de unga DOUGLAS FIR träden och använda dem till eterisk olja, bidrar doTERRA till att bekämpa en negativ miljöpåverkan där dessa träd breder ut sig okontrollerat, samtidigt som den ger en extra god eterisk olja. DOUGLAS FIR har en unik kemisk sammansättning som är särskilt rik på "betapinen", vilken bidrar till förmågan att främja känslan av rena och klara luftvägar. DOUGLAS FIR kan också användas för att rena huden och främjar ett positivt humör. Om man blandar DOUGLAS FIR med citrusoljor kommer den skapa en upplyftande miljö samtidigt som den fräschar upp luften.

ANVÄNDNING

Kombinera DOUGLAS FIR med Wild Orange, Lemon eller Bergamot i din aromaspridare för att fräscha upp luften, höja humöret och främja en känsla av fokus. Lägg till 1 droppe till din ansiktsrengöring, tvål eller kroppslotion för extra rengörande fördelar och en uppfriskande arom. Diffusera 2-3 droppar DOUGLAS FIR med 2-3 droppar Eucalyptus eller massera in i händerna och kupa dem sedan över mun och näsa och andas in djupt för att främja rena luftvägar och lättare andning. Kombinera med 1-2 droppar Wintergreen för en avslappnande massage upplevelse.

GÖR SÅ HÄR

I din aromaspridare: Använd 3-4 droppar efter eget val. Topiskt (utvärtes): Applicera 1-2 droppar till önskat område (men späd med någon ekologisk basolja som doTERRA´s Fractionated Coconut Oil vid hudkänslighet). Förvaras utom räckhåll för barn. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Flaska 5 ml = ca 100-125 droppar

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt!


Pris: 379:- inkl. moms