Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> CYPRESS ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

CYPRESS ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

dōTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.


CYPRESS är antiseptisk, renande, tröstande, uppfriskande och värmande!

Cypressen ansågs vara helig av både de gamla egyptierna och romarna. Träet används än idag som renande rökelse i Tibet. Cypress eterisk olja används för att balansera kroppsvätskorna (speciellt vid diarré eller riklig menstruation). Dess lugnande egenskaper gör den lämplig att använda i tider av stress.

ANVÄNDNING

Destillerad från kvistar och blad till eterisk olja har den blivit populär i olika SPA-metoder till att försköna huden (för aromatiskt och utvärtes bruk). Fördelaktig att använda vid besvär med fet hud och främjar vitalitet och energi. Tillsammans med LIME i aromaspridare ger den en uppfriskande doft.

Kan hjälpa vid olika slag av "omåttlighet" i kroppen, speciellt vid mycket vätska. Lämplig egenvård vid näsblod, ödem, inkontinens, onormalt stark svettning och riklig, smärtsam mens. Kan bidra till att motverka celluiter och förbättra cirkulationen. Har en balanserande effekt på de kvinnliga fortplantnings organen och kan hjälpa vid klimakterie besvär. Likaså kan den vara bra mot åderbråck och hemorrojder. Stärker cirkulationen och balanserar förhöjd värme. Har en kramplösande effekt vid hosta som åtföljer influensa samt vid bronkit och kikhosta. Speciellt bra att använda i aromaspridare hos barn eftersom den har lugnande och tröstande egenskaper samtidigt som den främjar andningen.

Mentalt och emotionellt kan den användas av överdrivet pratsamma personer på grund av dess lugnande egenskaper. Den kan även ha en positiv effekt på ilska. Kan hjälpa vid övergångs perioder och vid stress, som tex när man byter yrke/jobb, flyttar, sörjer eller bryter ett förhållande.

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar

OBS! Används helst inte under graviditet, eftersom den reglerar menscykeln. Var försiktig om den appliceras utspädd på åderbråck; massera aldrig direkt på, över eller under ådrorna, eftersom även ett lätt tryck kan vara skadligt. I övrigt använd alltid eteriska oljor efter råd och anvisningar för att nå den bästa effekten!


Pris: 249:- inkl. moms