Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> CILANTRO ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

CILANTRO ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

dōTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.


CILANTRO - med egenskaper som inspirerar till kreativitet

CILANTRO (koriander) är en av de mildaste eteriska kryddoljorna som stärker matsmältningen, samt mildrar illamående och uppsvälldhet. Den återställer och stärker aptiten och kan vara till hjälp i behandling av anorexia nervosa. Den lyfter humöret och är bra vid nervös utmattning och ett allmänt nedsatt energiflöde. Den är generellt vitaliserande, uppfriskande och tröstande.

Mentalt verkar CILANTRO upplivande och stärker låg energi. Den är både avslappnande och stimulerande - en kombination av egenskaper som inspirerar till kreativitet. Den ger massage blandningar och parfymer en behaglig och spännande ton och motverkar stress och irritation. Dessutom är den bra att använda vid arbete med konvalescens.

CILANTRO har många användnings områden som dokumenterats i århundraden. Den främjar som sagt matsmältningen och fungerar som ett kraftfullt renande medel som hjälper till att detoxa kroppen. Om man applicerar den lokalt är den mycket lugnande och kylande på huden och tillför en frisk doft om du använder den i aromaspridare.

ANVÄNDNING

Använd 3-4 droppar i din aromaspridare för spridning i rummet. Applicera topiskt 1-2 droppar till önskat område, men är du hudkänslig så späd med någon basolja som doTERRA´s Fractionated Coconut Oil. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård, tala med denne innan användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Dess främsta terapeutiska egenskaper anses vara smärtlindrande, bakteriedödande, kramplösande, motverkar tillväxt av bakterier, lugnar och stärker matsmältningen, blodrenande, magstärkande i allmänhet.

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt!


Pris: 367:- inkl. moms