Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> CASSIA ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

CASSIA ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

dōTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.Den värmande och lugnande oljan som stärker immunförsvaret. Främjar en sund matsmältning och en god immunfunktion. Har en uppvärmande och upplyftande arom!

En värmande olja som går tillbaka till biblisk tid. CASSIA främjar matsmältningen och immunförsvaret samtidigt som den har en stark, upplyftande doft.

Den har en nära relation till kanel och CASSIA har en stark, kryddig doft som kan användas i små mängder för att omvandla alla eteriska oljeblandningar. CASSIA har använts i tusentals år för att bibehålla fysisk hälsa och främjar emotionellt välbefinnande.

Det är en av de få eteriska oljor som nämns i Gamla Testamentet, känd för sin omisskännliga doft och lugnande egenskaper. CASSIA är en "uppvärmande" olja som bidrar till att främja ett friskt immunförsvar. Det är därför en stor olja att använda under den kalla årstiden på grund av dess värmande egenskaper och kryddiga doft. På grund av dess speciella karaktär bör CASSIA spädas med doTERRA Fractionated Coconut Oil när den appliceras på huden och den kan vara mycket stark när den inhaleras direkt. När den används som utspädd, kan den lugna kroppen. Den kan användas i matlagning antingen som en ersättare för kanel i pajer och bröd eller för sig själv i ett stort antal av förrätter och desserter.

CASSIA används mindre inom aromaterapi än de flesta andra kryddor, men den är utmärkt i en aromaspridare när man vill mota bort förkylningar, influensa och andra luftburna infektioner. När CASSIA försiktigt blandas i en massageolja motverkar den problem med matsmältningen och/eller hjälper till när den är trög. Den motverkar även uppsvälldhet och tarminfektioner och är allmänt värmande, stärkande, vitaliserande och upplyftande.

Mentalt verkar CASSIA stärkande och upplivande. Den rekommenderas vid allmänt klena nerver och för äldre personer under vintern, då den värmer både sinne och själ. Den förstärker tillvaron och kan mildra melankoli och nedstämdhet som utmärks av tröghet och bristande vitalitet. CASSIA återför livsglädje och inspirerar till mod.

Dess främsta terapeutiska egenskaper anses vara antimikrobisk (förstör eller står emot patogener/smittämnen), antiseptisk, kramplösande, sammandragande, lugnande och stärkande effekt på matsmältningen, rent allmänt stärkande.

ANVÄNDNING

Tillsätt en droppe till någon citrus blandning eller aroma med kryddnejlika och ingefära under hösten och vintern. Ta en till två droppar i maten för ett ökat immunförsvar när säsongsbetonade allergener är besvärande. Kombinera en droppe med doTERRA Fractionated Coconut Oil och massera för en värmande känsla. Kombinera en till två droppar tillsammans med citron i ett glas vatten för att underlätta matsmältningen eller avvärja hunger känslor.

15 ml flaska = ca 300-375 droppar

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt!


Pris: 298:- inkl. moms