Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> BLACK PEPPER ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

BLACK PEPPER ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

dōTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.


En antioxidant och välgörare för matsmältningen. Ger ett antioxidant stöd och främjar en sund cirkulation. Ett bra hjälpmedel vid dålig matsmältning. Kan även lugna ängsliga känslor!

BLACK PEPPER (svartpeppar) är mest känd som en krydda vid matlagning som förhöjer smaken på livsmedel. Men dess inre och eteriska fördelar är lika anmärkningsvärda. Denna eterisk olja är känd för sin antioxidanta aktivitet och förmåga att hjälpa till att lindra påverkan från olika säsongs betonade allergener. Svartpeppar främjar en hälsosam cirkulation, men bör användas med försiktighet när den appliceras lokalt på grund av sin starka uppvärmande känsla. Den kan också hjälpa till med matsmältningen vilket gör det till en idealisk olja att laga mat med och njuta av, både för sin smak och sina eteriska fördelar.

BLACK PEPPER är en av de eteriska oljor som verkar mest stimulerande på matsmältningen. Blandad med Marjoram (mejram) med massage av bålen kan den lindra förstoppning. Den stimulerar även aptiten och hjälper till att dämpa uppsvälldhet. Svartpeppar stimulerar mjälten och kan därför motverka anemi och är allmänt stärkande och stimulerande.

Mentalt är den värmande, bygger upp uthållighet och hjälper till att återknyta banden med tillvaron när man känner sig alienerad. Svartpeppar är fylld av mysterier och spänning och stärker både sinne och själ. Den är även en smula sexuellt upphetsande, särskilt när den blandas i en olja till intim massage för tillfällen när de sexuella känslorna saknar glöd och passion. Svartpeppar rekommenderas till meditation när man känner sig kall och reserverad, och den hjälper en att gå vidare när man känner sig fångad och fast.

Dess främsta egenskaper anses vara antiseptisk, ett afrodisiakum, baktericid dvs förhindra tillväxt av bakterier, främja matsmältningen, något laxerande, kärlvidgande och allmänt stärkande och stimulerande.

5 ml flaska = ca 100-125 droppar

ANVÄNDNING

Skapa en värmande, lugnande massage genom att kombinera en till två droppar med doTERRA Fractionated Coconut Oil. Sprid aromatiskt i rummet eller inandas direkt för att lugna oroliga känslor. Lägg till kött, soppor, förrätter och sallader och förbättra matens smak och din matsmältning

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt! Användes ej outspädd direkt på huden och undvik kontakt med slemhinnor och ögon!


Pris: 298:- inkl. moms