Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> BERGAMOT ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

BERGAMOT ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

dōTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.


Upplyftande och lugnande från ängsliga känslor. Allmänt lugnande och rogivande arom. Ger även hudrenande fördelar vid topisk användning. Används ofta i massage behandlingar för sin lugnande effekt!

BERGAMOT är den känsligaste av citrusväxter, som kräver speciella klimat och jord för att trivas. Italienarna har använt bergamott i åratal för att minska känslor av stress och för att lugna och föryngra huden. I Grekland äts de omogna frukterna som sötsaker med sked som en efterrätt eller till kaffe pausen. Bergamott är unik bland citrusoljor på grund av sin förmåga att vara både upplyftande och lugnande, vilket gör den idealisk för att hjälpa till med ängsliga och sorgliga känslor. Den är också renande och används vid rengöring av huden och har samtidigt en lugnande effekt.

BERGAMOT är den soliga eteriska oljan. Förutom att vara utmärkt vid behandling av nedstämdhet och oro är den det främsta valet vid urinvägs infektioner och blåskatarr, eftersom den verkar starkt desinficerande. Personer med kronisk blåskatarr blir spända och oroliga när symtomen börjar, men genom att använda ett "sköljmedel" med Bergamot mildras symtomen och nerverna lugnas. Bergamot är uppmuntrande, upplyftande men ändå lugnande.

Den ljuvliga doften och de starka antiseptiska egenskaperna gör den värdefull inom hudvårdande krämer och lotioner. Den passar särskilt bra för fet hud och akne. Bergamot har en reglerande effekt på aptiten och är bra både vid konvalescens och för personer som bantar.

Mentalt är Bergamot vitaliserande, lugnande och balanserande. Dess soliga, antidepressiva egenskaper gör att den används vid säsongs betonade åkommor. En kall, grå vinterdag är den allmänt uppmuntrande. Bergamot värmer hjärtat och har associationer till hjärtchakrat. Den lindrar försiktigt nedstämdhet och sorg.

Dess främsta terapeutiska egenskaper anses vara smärtlindrande, antiseptisk, antidepressiv, kramplösande, lugnande för matsmältningen, lindrar magknip och dämpar uppsvälldhet och är allmänt stärkande.

Flaska 15 ml = 300-375 droppar.

ANVÄNDNING

Aromatiskt i klassrummet, på jobbet eller hemma när stressen och/eller spänningen är hög. Appliceras på huden när du duschar och/eller andas in djupt för att uppleva dess lugnande doft medan du njuter av dess renande fördelar på din hud. Som god smak tillsats till vanligt te Earl Grey.

Kan appliceras på fötterna före sänggåendet eller användas med doTERRA Fractionated Coconut Oil för en lugnande och avslappnande massage. Tillsätt med fördel en till två droppar till ditt hudvårdande rengörings medel.

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt!!


Pris: 449:- inkl. moms