Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> Purify Cleansing Blend

Purify Cleansing Blend

Tar bort dålig lukt och skyddar mot andra miljömässiga odörer!

PURIFY är en exklusiv kombination av eteriska oljor som renar och eliminerar lukt på ett naturligt och säkert sätt. Denna upplyftande blandning kombinerar eteriska oljor av citrus och tall som lämnar en luftig, frisk doft på ytor och i luften. En favorit bland våra kunder! PURIFY kan ersätta dålig lukt snabbt och vara en effektiv rengörare i hela hemmet. Den innehåller eteriska oljor av Lemon, Lime och Pine kända för sina kraftfulla rengörande egenskaper, som tillsammans med sibirisk och österrikisk gran hjälper ytterligare till att rena luften och skydda mot miljömässiga odörer. Dessutom skapar tillsatsen av Citronella, Melaleuca och Cilantro en lockande doft som känns fräsch och unik.

ANVÄNDNING

Används i din aromaspridare för att rena och fräscha upp luften i rummet. Kan även användas i bilen genom att applicera på en bomulstuss och placera den i luftventilen. Eller tillsätt 5 droppar till en liten sprayflaska med vatten och använd för att torka av bord och bänkskivor med. Eller lägg några droppar i tvättmaskinen när du tvättar för att eliminera dålig lukt. Bra även till att lugna irritationer från insektsbett.

GÖR SÅ HÄR

Använd 3-4 droppar i din aromaspridare efter önskemål. Topiskt: Applicera 1-2 droppar till önskat område (men späd med någon ekologisk basolja om du är hudkänslig). Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden. Undvik direkt solljus eller UV-strålar i upp till 12 timmar efter applicering av produkten.

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar


Pris: 339:- inkl. moms