Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> Immortelle Anti-Aging Blend

Immortelle Anti-Aging Blend

Immortelle Anti-Aging Blend minskar utseendet på fina linjer, rynkor och åldrande hud!

Immortelle Anti-Aging Blend är en populär blandning av kraftfullt förnyande, sällsynta eteriska oljor som använts i historien för sina "förtrollande" fördelar. Den är utformad för att skydda och nära huden samtidigt som den bidrar till att minska på de bidragande faktorerna som ger huden ett åldrande utseende. Dessa kraftfulla eteriska oljor hjälper till att upprätthålla en mjukare, strålande och ungdomlig hud. Immortelle absorberas lätt i huden och kan användas på ansikte, nacke och andra utsatta områden på kroppen, för att minska på utseendet på fina linjer, rynkor och åldrande hud.

ANVÄNDNING

Applicera topiskt ett tunt lager av Immortelle på behövligt område och följ upp med någon fuktgivande lotion. Kan även appliceras lokalt på enstaka fläckar genom lätthanterlig flaska med roll-on funktion. Använd som en del av din morgon- och kvällsrutin och då särskilt till ditt ansikte.

GÖR SÅ HÄR

Applicera 1-2 droppar till önskat område. Späd med någon ekologisk basolja om du är hudkänslig. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Flaska 10 ml roll-on


Pris: 1098:- inkl. moms