Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> HD Clear® Topical Blend

HD Clear® Topical Blend

HD Clear Topical Blend hjälper till att främja en klar och ren hud!

Denna örtblandning av eteriska oljor som finns i HD Clear är kraftfulla komponenter som kan hjälpa till att främja en klar hud och minska på besvär.

HD Clear Topical Blend är en viktig del av HD Clear systemet. Sammansatt av Black Cumin Seed Oil och CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade) eteriska oljor kan denna potenta formel appliceras på riktade områden i ansikte och på kroppen. De eteriska oljorna i HD Clear används inte bara för sina välkända fördelar, utan de är också lösliga genom lipider i huden, vilket möjliggör perfekt absorbtion och effektivitet. HD Clear Topical Blend främjar en klar och jämn hudfärg på hud i alla åldrar.

Appliceras för att lindra hudbesvär. Rengör och återfuktar huden så att den blir smidig och klar. Lämplig även under tonåren för att just främja en klar och ren hud.

ANVÄNDNING

Applicera topiskt ett tunt skikt på aktuella områden på huden eller med fläckvis behandling. Späd med någon ekologisk basolja om du är extra hudkänslig. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Flaska 10 ml roll-on


Pris: 289:- inkl. moms