Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> DigestZen® Digestive Blend

DigestZen® Digestive Blend

DigestZen® kan hjälpa till att lindra tillfälliga magbesvär!

DigestZen® är känd som doTERRA´s speciella mage/tarm blandning på grund av dess förmåga att hjälpa till med matsmältningen, lindra tillfälliga magbesvär och hjälpa till med att upprätthålla förutsättningarna för en balanserad matsmältning. Den unika blandningen innehåller Ginger, Fennel och Coriander för att lindra tillfälliga magbesvär - medan Peppermint, Tarragon, Anise och Caraway hjälper till att stärka mag/tarm kanalen i största allmänhet för en god maghälsa. DigestZen® är utmärkt att ha tillhands vid lindriga magbesvär och lindrar effektivt på ett naturligt och säkert sätt vid "upprörd" mage och matsmältnings besvär.

ANVÄNDNING

Lägg några droppar i ett glas vatten och drick eller massera in på magen innan exvis en flyg- eller biltur för en lugnande doft. Ha DigestZen® tillhands när du njuter av tunga måltider för att främja matsmältningen. * Ta DigestZen® med dig på utlandsresan eller när du prövar nya livsmedel för att lugna ev lindriga magbesvär. * Lägg till i vatten eller te för att hjälpa till att upprätthålla en hälsosam mage/tarm kanal. *

GÖR SÅ HÄR

Använd -4 droppar i din aromaspridare efter egen önskan. Vid oralt intag: Späd en droppe med ca 4-5 msk vatten/vätska. Topiskt: Applicera 1-2 droppar till önskat område (men späd med någon ekologisk basolja om du är hudkänslig). Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Markering med * (asterisk) hänvisar till oralt intag, medan alla andra hänvisar till aromatisk eller topisk användning.

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt!


Pris: 498:- inkl. moms