Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> Whisper® Blend for Women

Whisper® Blend for Women

Väck dina och omgivningens sensuella sinnen!

Whisper® Blend for Women är en komplex och varierande blandning av eteriska oljor som kombinerar varje individs kemi för att skapa en unik personlig doft. Varje eterisk olja i blandningen ger en inbjudande arom, men i kombination ger dessa oljor en distinkt doft som väcker och öppnar sinnena hos både bäraren och de som befinner sig nära!

Jasmine och Ylang Ylangs euforiska aromer betraktas som de mest värdefulla blommorna i parfym och aromaterapi industrin. Och i kombination med de varma och kryddiga dofterna i Patchouli, Vanilla, Cinnamon och Cocoa blir denna blandning oöverträffad i komplexitet och aromatisk påverkan. Vilken också stärks av Bergamot, Labdanum, Vetiver, Hawaiian Sandalwood och Rose eteriska oljor.

Aromatisk beskrivning: Musky, varm, kryddig, mjuk och söt.

Ingredienser: Bergamot Peel, Ylang Ylang Flower, Patchouli Leaf, Vanilla Bean Absolute, Jasmine Flower Absolute, Cinnamon Bark, Labdanum, Vetiver Root, Hawaiian Sandalwood, Cocoa Bean Absolute, Rose Flower ekologiska CPTG eteriska oljor i en bas av Fractionated Coconut Oil.

SÅ HÄR ANVÄNDER DU DEN

Applicera på handleder, nacke och pulspunkter för en distinkt och individuell doft. Diffusera eller applicera till halsband/hängen för en unik aromatisk upplevelse. Applicera 1-2 droppar i handflatan och gnid in på kläder, halsduk eller ytterplagg för att uppleva lugnande känslor under hela dagen.

Använd 3-4 droppar i din aromaspridare för en härligt sensuell doft i rummet. Applicera 1-2 droppar till önskat område (men späd med någon ekologisk basolja om du är extra hudkänslig). Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden. Undvik även solljus eller UV-strålar i upp till 12 timmar efter applicering av produkten.

Flaska 5 ml = 100-125 droppar


Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

doTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.


Pris: 365:- inkl. moms