Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> dōTERRA Console® Comforting Blend 5 ml

dōTERRA Console® Comforting Blend 5 ml

dōTERRA Console® för sina tröstande egenskaper!

FRÄMJAR KÄNSLOR AV HOPPFULLHET! MOTVERKAR NEGATIVA KÄNSLOR AV SORG, NEDSTÄMDHET OCH HOPPLÖSHET!

Att förlora något eller någon du älskar kan vara djupt desorienterande och smärtsamt. Ord som inte blivit sagda och obesvarade frågor kan hålla dig orolig och ångestfylld. dōTERRA Console® med eteriska oljor av blommor och träd kan hjälpa dig att stänga dörren från sorgen och ta dina första steg in på en mer hoppfull väg mot känslomässigt helande.

dōTERRA Console® innehåller Frankincense, Patchouli, Ylang Ylang, Labdanum, Amyne Bark, Sandalwood, Rose och Osmanthus.

Använd i din aromaspridare under tider av förlust för att trösta och framkalla känslor av hopp. Applicera över hjärtat morgon och kväll som en påminnelse att vara tålmodig med läkning och för att tänka positiva tankar. Applicera 1-2 droppar på en tröja, halsduk eller liknande som du kan lukta på hela dagen som stöd för att avvärja känslor av sorg och nedstämdhet.

SÅ HÄR KAN DU GÖRA

Till din aromaspridare: 1-2 droppar för att sprida en härlig doft i rummet. Topiskt (utvärtes) med 1-2 droppar till önskat område (späd med någon ekologisk basolja om du är hudkänslig). Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Flaska 5 ml = 100-125 droppar.


Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

dōTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.


Pris: 549:- inkl. moms