Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> LEMONGRASS ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

LEMONGRASS ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

dōTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.


LEMONGRASS för en bättre matsmältning

En lång och perenn väst som har en subtil citrus smak och används som smaksättare i asiatiska rätter. Förutom dess unika smak främjar Lemongrass (citrongräs) en god matsmältning och fungerar som ett allmänt tonikum till kroppens system vid förtäring. Den är också renande när den används på huden och används därför ofta i hudvårds produkter. Lemongrass är en idealisk eterisk olja att användas i massageterapi. Den har en lite "stickande" och örtig doft som kan öka medvetenheten och främja en positiv syn på livet.

ANVÄNDNING

Kombinera lika delar ekologisk basolja och Lemongrass eterisk olja för massage efter ett träningspass. Används med fördel till att smaksätta maträtter när man samtidigt vill stödja matsmältningen. Passar väl tillsammans med Basil, Cardamom eller Spearmint. Repellerar naturligt mot insekter.

INFORMATION FÖR ANVÄNDNING

Använd 3-4 droppar i din aromaspridare för en härlig doft. Vid oralt intag späd 1 droppe med 4 matskedar vatten/vätska. Vid utvärtes bruk applicera 1-2 droppar till önskat område (späd med någon ekologisk basolja vid hud känslighet). Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård, kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt!


Pris: 179:- inkl. moms