Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> GRAPEFRUIT ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

GRAPEFRUIT ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

dōTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.


GRAPEFRUIT (grapefrukt) är humör höjande och väldoftande!

Kallas ibland för "den förbjudna frukten" och är en av "the Seven Wonders of Barbados"! Grapefruit (grapefrukt) dokumenterades först år 1750 av Welshman G Hughes. Namnet Grapefruit tillskrivs frukten eftersom den växer i klungor som liknar vanliga druvors växtsätt.

Känd för sin energigivande och uppfriskande doft, hjälper Grapefruit till att höja humöret och den är också känd för sina utrensande och renande egenskaper. Och används ofta inom hudvård för sin förmåga att skapa en klar och frisk hy. Grapefruit är också känd för att stödja en hälsosam metabolism.

ANVÄNDNING

Lägg till ansiktslotion som används av din tonåring för att bibehålla en ren och frisk hud (men undvik solexponering). Ladda din aromaspridare eller inhalera från kupade händer när du skall gå ner i vikt för att öka motiveringen. Tillsätt 1-2 droppar till vatten för att stödja en balanserad ämnesomsättning.

INFORMATION FÖR ANVÄNDNING

Använd 3-4 droppar i din aromaspridare för härlig frisk doft i rummet. Vid oralt intag späd 1 droppe i ca 2-3 matskedar vatten före intag. Vid utvärtes (topiskt) bruk applicera 1-2 droppar till önskat område (vid hudkänslighet späd ut med någon ekologisk basolja). Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård, kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden. Undvik solljus eller UV-strålning upp till 12 timmar efter applicering.

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt!


Pris: 249:- inkl. moms