Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> AromaTouch® vid massage

AromaTouch® vid massage

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

dōTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.


AromaTouch® vid massage för avslappning och lösa upp spänningar

AromaTouch® kombinerar fördelarna med oljor som är kända för att främja känslor av avslappning och hjälpa till med att släppa på spänningar.

AromaTouch® innehåller CPTG kvalitets säkrade eteriska oljor av Basil, Grapefruit, Marjoram, Peppermint och Lavender i en perfekt blandning som ger stöd för djup avkoppling och många andra fördelar när den används i olika massage tekniker.

ANVÄNDNING

Applicera på nacke och axlar för att främja känslor av avkoppling och minska på spänningar. Eller använd tillsammans med en ekologisk basolja vid massage.

SÅ HÄR GÖR DU

Applicera 1-2 droppar till önskat område, men späd med en basolja om du är hudkänslig. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden. Undvik direkt solljus eller UV-strålar i upp till 12 timmar efter applicering. Endast för utvärtes bruk!

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt!Pris: 398:- inkl. moms