Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> Citrus Bliss® Invigorating Blend

Citrus Bliss® Invigorating Blend

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

dōTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.


Citrus Bliss® Invigorating Blend - en uppfriskande och renande blandning

Citrus Bliss® Invigorating Blend tar fram alla goda fördelar med eteriska oljor av citrus. Här kombineras de kraftiga essenserna av Wild Orange, Lemon, Grapefruit, Mandarin, Bergamot, Rangerine och Clementine med lite tillskott av Vanilla Absolute för att forma denna unika och harmoniska blandning.

Citrus Bliss® Invigorating Blend har naturligt en mycket potent sammansättning som har renande egenskaper. Och kan bidra till att minska känslor av stress med sina humörlyftande och uppfriskande påverkan.

Blandad med vatten bildar Citrus Bliss® Invigorating Blend en perfekt rengörings lösning att torka av bord, bänkskivor och andra ytor med, samtidigt som man producerar en fräsch och uppfriskande doft.

ANVÄNDNING

Använd i din aromaspridare för att sprida en fräsch doft som också lyfter humöret. Applicera 1 droppe på din handled och gnid båda handlederna mot varandra och du får en härlig parfym som du kan använda dagligen. Lägg till 2-3 droppar i din torktumlare för att skapa en uppfriskande arom till din tvätt.

SÅ HÄR GÖR DU

Använd 3-4 droppar i din aromaspridare. Vid applicering på huden ta 1-2 droppar och smörj in på önskat område, men späd med någon ekologisk basolja om du är hudkänslig. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård, kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden. Undvik direkt solljus eller UV-strålar upp till 12 timmar efter applicering av produkten.

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt!Pris: 339:- inkl. moms