Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> CLARY SAGE ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

CLARY SAGE ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

dōTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.


CLARY SAGE - en euforisk olja för mer upprymdhet och lyckokänsla!

CLARY SAGE är en två- eller flerårig ört som växer upp till sex fot´s höjd. Den är känd för sina lugnande egenskaper på huden och den viktigaste komponenten är Linalylacetat, vilket gör den till en av de mest avkopplande och balanserande eteriska oljorna.

CLARY SAGE (muskatellsalvia) anses vara den mest euforiska av alla eteriska oljor och kan skapa ett upplyftande rus. I kombination med starka antidepressiva egenskaper gör det CLARY SAGE till en mycket god hjälp vid lindrig depression, melankoli, oro, stress och allmänt missnöje. Den är på det stora hela berusande, sensuell och upplyftande.

CLARY SAGE är en av de mest effektiva oljorna vid behandling av menssmärtor och genom att blanda den i badet eller på varma kompresser på magen slappnar sinne och kropp av och smärta dämpas. Dess inverkan på kroppens östrogen gör att den skapar regelbundna menstruationer och hjälper vid klimakteriebesvär. Den är ett afrodisiakum och särskilt bra för personer som är stressade över att deras sexualitet dämpats.

CLARY SAGE är bra att använda i massageolja som används på bröst och rygg för att lindra astma. Som tillsats i schampo eller masserad in i skalpen motverkar den mjäll och balanserar serumhalterna. Den är bra för alla hår- och hudtyper. I fotbad och bad kan den dessutom minska svettningar och värmevallningar.

Mentalt är CLARY SAGE avslappnande, euforisk och upplyftande. I små mängder är det en bra hjälp vid meditation. Den underlättar drömarbete genom att uppmuntra starka och levande drömmar. Den hjälper till att stärka subtila energier och himmelsk inspiration.

Dess främsta terapeutiska egenskaper anses vara att den är kramplösande, antidepressiv, antiseptisk, sammandragande, ett afrodisiakum, lugnande och stärkande för matsmältningen, stärkande för menstruations cykeln, blodtrycks sänkande, nervlugnande och dämpande.

ANVÄNDNING

Under menstruation massera in 3-5 droppar på magen för en lugnande massage. Kombinera gärna med Roman Chamomile (romersk kamomill) och lägg till badvattnet för ett avstressande bad. Sprid aromatiskt eller applicera på kudden på kvällen för en god natts sömn. Lägg till schampo eller balsam för att främja ett sunt hår och hårbotten. Kombinera med doTERRA´s Fractionated Coconut Oil till massage för att lugna och föryngra huden.

Tillsätt 3-4 droppar till din aromaspridare. Vid topisk användning applicera 1-2 droppar till önskat område, men späd med någon basolja om du är extra hudkänslig. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård, kontakta denne före användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden.

Flaska 15 ml = ca 300-375 droppar

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt!


Pris: 489:- inkl. moms