Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> dōTERRA Balance® Grounding Blend

dōTERRA Balance® Grounding Blend

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

dōTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.Skapar en känsla av lugn och välbefinnande!

Den varma lite träiga doften av denna blandning dōTERRA Balance® skapar en en känsla av lugn och välbefinnande. Med den perfekta blandningen av Spruce, Ho Wood, Frankincense, Blue Tansy och Blue Chamomile tillsammans med en basolja av ekologisk Fractionated Coconut Oil erbjuder en lockande doft som främjar lugn och avkoppling.

Gran (som är en av oljorna i blandningen) användes av indianerna för en god hälsa och andlighet, och används ännu idag för att nå harmoni till kropp och själ.

Ho Wood, Blue Tansy och Blue Chamomile kan lindra oroliga känslor, medan Frankincense ger en grundande och balanserande effekt på känslorna.

ANVÄNDNING

Börja dagen med att massera in blandningen på undersidan av dina fötter för att främja en känsla av lugn och ro under resten av dagen.

Applicera dōTERRA Balance® på insidan av dina handleder eller på nacke och hals för att lindra oroliga känslor. Även bra att använda i din aromaspridare för att skapa en lugn miljö.

Tillsätt 3-4 droppar i din aromaspridare. Eller applicera 1-2 droppar på din hud vid önskat område och späd ut med dōTERRA Fractionated Coconut Oil för att minimera eventuell hudkänslighet. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under vård, kontakta din läkare före användning. Undvik kontakt med ögonen, inre delar av öronen och andra känsliga områden.

FRÄMSTA FÖRDELARNA

* Främjar en känsla av avkoppling i hela kroppen
* Kan hjälpa till att lindra oroliga känslor
* Stimulerar lugn och balans

INGREDIENSER

Spruce Needle/Leaf, Ho Wood, Frankincense, Blue Tansy Flower, Blue Chamomile Flower eteriska oljor i en bas av dōTERRA Fractionated Coconut Oil

AROMATISK BESKRIVNING

Frisk, färsk och lite söt träaktig doft

Innehåller 15 ml.

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt! Kan användas outspädd direkt på huden men undvik kontakt med slemhinnor och ögon och andra känsliga delar!


Pris: 365:- inkl. moms