Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> Veráge™ Skin Care Collection

Veráge™ Skin Care Collection

Ett fantastiskt hudvårdande Kit som gör underverk med din hud!

Veráge™ Cleanser ger en frisk och slät hud och är ett naturligt rengörings medel som gör huden fräsch och ungdomlig. Fylld med CPTG® eteriska oljor av Wild Orange, Melaleuca och Basil som försiktigt rengör huden på ett naturligt mjukgörande och fuktande sätt.

Veráge™ Toner kombinerar CPTG® eteriska oljor med närande växtextrakt för att ge en smidig hud. Denna återfuktande toner stärker och fräschar upp huden samtidigt som den ger den är härligt glänsande lyster. Med eteriska oljor av Ylang Ylang, Palmarosa, Cypress och Coriander som ger huden en fin ton, balans och fuktighet.

Veráge™ Immortelle Hydrating Serum - upplev hur denna blandning trotsar effekterna av åldrande hy och låt den kraftfulla kombinationen av CPTG® eteriska oljor ge en smidigare och mer ungdomlig hy. Som verkar på djupet för att naturligt minska uppkomsten av linjer och rynkor.

Veráge™ Moisturizer en kombination av CPTG® eteriska oljor av växtextrakt för naturlig fukt och näring till huden. Som absorberas snabbt och djupt och bidrar till att minska uppkomsten av fina linjer och rymkor för en slät och jämn hy. Innehåller CPTG® eteriska oljor av Juniper Berry, Jasmine, Sea Buckthorn Berry och Geranium - alla kända för att revitalisera huden.


Var noga med att ge din hud vård med rena kvalitets oljor!

Det finns idag i marknaden ett ökande antal produkter som påstår sig vara eller innehålla ekologiska eteriska oljor. De varierar i pris och kvalitet och finns i hudvård, kosmetika, aromaterapi och i en del andra produkter.

Men många av dessa använder sig inte av 100% rena eteriska oljor, utan av doftande syntetiska kemiska ämnen för att späda ut eller ersätta dyrare extrakt av oljor.

Det finns idag inga aktuella standard krav för hur en eterisk olja av terapeutisk kvalitet ska beskrivas, men CPTG Certified Pure Therapeutic Grade är doTERRA´s varumärke för egna högt ställda krav och villkor för inköp, testning och tillverkning av 100% rena aromatiska botaniska extrakt, detta med stöd och hjälp av oberoende avancerade testlaboratorier.

CPTG representerar doTERRA´s garanti för 100% rena eteriska oljor och att de uppfyller de höga kraven på både renhet och material sammansättning och korrekt produkt märkning.Beställ och betala via PayPal

Här kan du snabbt och smidigt beställa denna produkt genom att följa denna länk www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=A6MLCHCYSVXAC


Pris: 2295:- inkl. moms