Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> HELICHRYSUM ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

HELICHRYSUM ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

doTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.


Välgörande för huden och hjälp vid utrensing och avgiftning!

Helichrysum italicum är en liten flerårig ört med smala, silvriga blad och blommor som bildar ett kluster av guldgula, kulformade blommor. Namnet "Helichrysum" härstammar från det grekiska "helios" som betyder sol och "chrysos" som betyder guld, med hänvisning till färgen på blommorna. Helichrysum har använts inom örtmedicin sedan antikens Grekland och oljan värderas högt och är eftertraktad för sina många hälsosamma fördelar. Helichrysum är mest känd för sina reparativ egenskaper på huden, levern och nervsystemet.

Den används ofta för att hjälpa till med att avgifta kroppen och främja cirkulationen. Den används även i en del hudvårds produkter för sin föryngrande påverkan på huden. Helichrysum kan bidra till att minska uppkomsten av rynkor, bristningar och ärr, vilket främjar en fräsch och mer ungdomlig hud.

HELICHRYSUM (eternell) stimulerar lever, gallblåsa, njurar och bukspottkörtel, vilket gör den till en god detoxifierande eterisk olja, med effekt vid lymf dränerande massage. Den har antikoagulerande egenskaper och är därför bra i kalla kompresser mot blåmärken. Dess antiinflammatoriska förmåga gör att den är användbar på inflammerad hud, eksem, psoriasis och andra utslag och ledgångs inflammationer. Den är allmänt renande, lugnande och läkande.

Mentalt verkar HELICHRYSUM värmande och öppnar upp undertryckta känslor. Den är bra vid insikts meditation. Den reglerar flödet av subtila energier och hjälper till att lyfta nedstämdhet som utmärks av tröghet. Den är också jordande och har rykte om sig att hjälpa personer som inte fick tillräckligt med kärlek som barn, samt de som känner sig övergivna och ensamma.

Dess främsta terapeutiska egenskaper anses vara att den är antiinflammatorisk, antimikrobisk, antiseptisk, lugnande för matsmältningen, helande genom ärrbildning, stimulerar flödet av galla till tarmarna, hjälper till att lösa upp slem från andnings organen, leverstärkande, urindrivande och nervlugnande i största allmänhet.

ANVÄNDNING

Appliceras direkt på rynkor, ärr och bristningar eller för att lugna mindre hudirritationer. Kan användas som en del av en naturlig utrensnings kur. Kan hjälpa till med att lindra spänningar genom att den masseras på tinningarna och på baksidan av nacken.

5 ml flaska = ca 100-125 droppar

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt!!


Pris: 1259:- inkl. moms