Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> dōTERRA Touch Deep Blue® - 9 ml roll-on

dōTERRA Touch Deep Blue® - 9 ml roll-on

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

dōTERRA sortimentet av eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.


Deep Blue® för trötta och överansträngda muskler och leder

Efter en lång dags arbete eller fysisk aktivitet kan många av oss vara i behov av vila och en lugnare tillvaro. Deep Blue® är dōTERRA lugnande svar på denna utmaning. Sammansatt av eteriska oljor som Wintergreen, Camphor, Peppermint, Blue Tansy, Blue Chamomile, Helichrysum och Osmanthus som tillsammans skapar en kylande och lugnande effekt (kan därför också vara bra som en del vid massage). Förpackad för bekväm användning i en roll-on flaska på 10 ml. OBS! Endast för utvärtes bruk!

ANVÄNDNING

Applicera på fötter och knän före och efter träning. Gnid in Deep Blue® på nedre ryggmusklerna efter en dag med tunga lyft etc.

Endast för utvärtes bruk: Applicera på önskat område. Späd gärna med dōTERRA Fractionated Coconut Oil för att minimera eventuell hud känslighet.

FÖRSIKTIGHETS ÅTGÄRDER

Ta alltid hänsyn till om du har känslig hud. Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård, kontakta då alltid denne före användning. Undvik kontakt med ögonen, inre delar av öronen och andra känsliga områden.


Pris: 598:- inkl. moms