Tisdag den 27 juni 2017
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> ClaryCalm® - Women Blend

ClaryCalm® - Women Blend

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

dōTERRA sortimentet av eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.


ClaryCalm® - Women Monthly Blend som stöd under menscykeln

dōTERRA ClaryCalm® är en patentskyddad blandning av CPTG Certified Pure Therapeutic Grade® eteriska oljor som ger en lugnande effekt under kvinnans menstruationscykel.

En topisk blandning av Clary Sage, Lavender, Bergamot, Roman Chamomile, Cedarwood, Yland Ylang, Geranium, Fennel, Carrot Seed, Palmarosa och Vitex som ger ClaryCalm® en kylande och lugnande effekt på huden och hjälper till att balansera känslor. Har en lugnande doft som hjälper till att balansera humöret under menscykeln.

Stress och spänningar ger stora problem i dagens samhälle och att lindra symtomen med hjälp av lugnande eteriska oljor är en av dess främsta funktioner. Och det är lätt att bära med sig dessa lugnande stämningsdofter i väskan eller fickan och använda dem vid behov.

Tar man inte itu med stress och spänning så snart de uppstår leder de lätt vidare till frustration och ilska. Alla negativa känslor är osunda och bör dämpas så fort som möjligt.

Om man är snabb och applicerar en lugnande stämningsdoft och sedan kommer ihåg att "sniffa" ofta på den under de närmaste minuterna, kan den upplösa irritationen innan den hinner förvärras.

Flaska 10 ml roll-on


Bli medlem och få 25% rabatt direkt!

Bli medlem och få 25% rabatt på direkten! Och ännu bättre! Som återkommande kund får du upp till 30% extra i rabatt som betalas ut i vad vi kallar för "produktpoäng" - alltså totalt upp till 55% i rabatt på dina inköp!

Här kan du REGISTRERA dig som MEDLEM och beställa lätt och enkelt doterra.nu


Pris: 498:- inkl. moms