Fredag den 22 juni 2018
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Kurer -> BASIL ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

BASIL ESSENTIAL OIL / ETERISK OLJA

Kvalitets säkrad olja enligt CPTG Certified Pure Therapeutic Grade

doTERRA sortimentet av enskilda eteriska oljor representerar de finaste aromatiska extrakt som finns att tillgå i världen idag. Varje olja ger en levande energi från dess botaniska källa, försiktigt destillerad från växten som odlas och noggrant skördas på utvalda platser över hela världen. Varje olja passerar strikta normer för renhet och styrka. En vacker palett av botaniska energier, som kan användas individuellt eller blandas för personligt bruk efter indikation.


Främjar ditt sinnliga fokus och minskar spänningar

I historiskt och traditionellt bruk anses BASIL ha dessa främsta fördelar:

Den är ANTISEPTISK - det vill säga förstör eller kontrollerar patogena bakterier (smittämnen). Den är KRAMPLÖSANDE - det vill säga lindrar spasmer och kramper i muskulaturen. KARMINTAIV - det vill säga lugnar matsmältningen, mildrar magknip och dämpar uppsvälldhet. CEFALISK - det vill säga stimulerar tanke / lukt / smak. DIGESTIV - det vill säga stärker matsmältningen. MENS STÄRKANDE - stärker och reglerar menstruationen

BASIL har en mer subtil verkan och skärper smak/lukt/syn mindre starkt än Rosemary och är därför det första valet när man vill lindra intellektuell utmattning eller när sinnet är svagt och obeslutsamt. Den är bra vid nervösa rubbningar och den är framför allt lämpad för de som lider av försvagande sjukdomar. BASIL är allmänt återuppbyggande, stärkande och renande.

BASIL motverkar problem med matsmältning och menstruation och är ofta ett bra alternativ till andra oljor, men det bästa med den är den utmärkta stärkande effekt den har på nerver och sinne.

Psykologiskt är BASIL uppväckande, upplyftande och stärkande. Den är bra vid meditationer i syfte att rensa sinnet och stimulera mental aktivitet. Den är en subtil översinnlig beskyddare och dess milda antidepressiva och stärkande effekter gör att den lämpar sig för personer med långvarig psykisk utmattning.

BASIL är kryddig och en mångsidig olja som kan användas för att främja fokus och vakenhet, eller att lägga till lite extra smak när du lagar mat.

Den har en varm, kryddig doft som är känd för att minska oroliga känslor. Och ger stora fördelar för både kropp och själ på grund av dess höga linalool innehåll, vilket gör det till en idealisk olja för att hjälpa till att minska känslor av spänning när de appliceras på tinningarna och i nacken.

BASIL används ofta i matlagning för att lägga till en god smak, men också som kylning på huden. Den kan också främja fokus på ett avstressande sinne.

15 ml flaska = ca 300-375 droppar

ANVÄNDNING

Aromatisk spridning främjar en känsla av fokus medan du studerar eller läser. Massera oljan på nacken för en avstressande upplevelse. Ta en droppe oralt för att ge en lugnande påverkan under menstruationen. Lägg till som din favorit i matlagningen för en uppfriskande smak.

OBS! Följ alltid instruktionerna för användning! Eteriska oljor är koncentrerade droppar och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt!Pris: 315:- inkl. moms