Torsdag den 23 januari 2020
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
TIDSBESTÄLLNING FÖR KONSULTATION!

Boka tid för konsultation på distans - vart du än bor! För rådgivning och behandling med homeopati, energimedicin och andlig healing för ditt fysiska, psykiska, emotionella och andliga välbefinnande.

Så här går en konsultation på distans till. Vi gör tillsammans en anamnes (det vill säga skapar en överblick och historik över dina besvär). Eftersom homeopatin tar hänsyn till hela individen ställer vi många fler frågor än vad din traditionella vårdgivare gör och det görs bland annat genom ett omfattande frågeunderlag. Skälet till det är att det inte finns ett homeopatiskt medel för en specifik sjukdom, utan de homeopatiska naturlagarna innebär att terapeuten behöver hitta det energimedel som bäst matchar, inte bara dina fysiska symtom/indikationer utan även dina emotionella och mentala indikationer eller egenskaper. Som exempel kan nämnas att 2 personer med samma besvär kan behöva två helt olika homeopatiska medel eftersom de just är unika och olika i sitt varande.

Vidare behöver terapeuten få veta när de aktuella besvären uppstod, hur de yttrar sig och vad som eventuellt kan lindra eller förvärra besvären? Vidare behövs också en bild av hur du reagerar på temperaturer och klimat, kostfaktorer och sömnmönster, samt av karakteristiska personliga egenskaper.

Efter den homeopatiska utredningen föreskrivs sedan ett eller flera homeopatiska medel utifrån den insamlade symtom/indikations bilden hos dig och det homeopatiska medlet intas enligt anvisningar. En ny konsultation planeras vid behov efter cirka fyra till åtta veckor för en uppföljning hur behandlingen har verkat så långt och för att se behov av eventuell fortsatt terapi.

Arvode kr 995.-

Konsultation efter överenskommelse! Tidsbeställning kan ske vardagar genom att maila till naturdoktorn@gmail.com

Viktigt! Enligt svensk lag får alternativa- och komplementära terapeuter inte behandla barn under åtta år, gravida kvinnor, cancer, diabetes, epilepsi och smittsamma könssjukdomar.

Boka tid

Meddelande:

Namn:
Adress:

Telefon:


Mobil:

E-post:

OBS! Alla kontaktuppgifter måste fyllas i.
Vill du vara med och sprida kunskapen om och användningen av fantastiska eteriska oljor?! Mer än ekologiska och med hög terapeutisk kvalitet!
Läs mer »


Nu kampanjpris på e-kurs på distans Homeopati & Energimedicin Steg 1-4!
Läs mer »


Blomessenserna är helt giftfria och har inga biverkningar!
Läs mer »


TIPS OCH ERBJUDANDEN!
Läs mer »