Tisdag den 12 november 2019
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Böcker -> Ljudbok Naturligt i Klimakteriet

Ljudbok Naturligt i Klimakteriet

NATURDOKTORN - Naturligt i Klimakteriet och Övergångsåldern

Denna ljudbok (120 min på CD/mp3) som är inläst av författaren kan bli till stor glädje för dig kvinna som befinner dig i övergångsåldern. Den huvudsakliga inriktningen för boken är de problem som kvinnor ofta ställs inför under klimakteriet, menopaus och övergångsåldern.

Allt från menstruations besvär, sömnproblem, svettningar och hetvallningar, de vanligaste klimakterie- och övergångsbesvären, till känslomässiga obalanser och mentala besvär.

Bokens syfte är att på ett lättsamt och enkelt sätt beskriva hur man med egenvård kan förändra sin situation och visa att de typiska besvär som många kvinnor upplever under denna tid, inte innebär någon återvändsgränd. Utan att det går att lindra och bota dessa på ett naturligt sätt, som inte innebär intag av farliga syntetiska läkemedel och därmed stora risker för biverkningar.

I Sverige finns det ca 1,5 miljoner kvinnor i åldern 40-65 år. Ca 75% av dessa märker av obehag under klimakteriet och övergångsåldern och hela 35% av dessa (ca 500 000 kvinnor) upplever så stora och kraftiga besvär att det påverkar deras vardag negativt både fysiskt, psykiskt och i det sociala umgänget.


Beställ den idag! Lev som ljudbok på CD i mp3-format!

BETALA SÄKERT ONLINE VIA PAYPAL för snabbare leverans genom att följa denna länk www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=GXW9UZ2KC3JC8


Pris: 198:- inkl. moms