Söndag den 29 november 2020
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Böcker -> Homeopati & Energimedicin II

Homeopati & Energimedicin II

Naturliga, säkra och effektiva sätt att lindra fysisk och emotionell stress!

Detta är fortsättnings kursen som tar upp ett av de mest vanliga orsakerna till att människor mår dåligt idag, nämligen NEGATIV STRESS - både inre och yttre!

En stress som skapar både ångest, skuldkänslor, skam, nedstämdhet och depression, trötthet och utbrändhet, nervositet och oro, okontrollerade humörsvängningar m.m.

Med förlust av energi och livskraft som en följd och som ofta resulterar i negativa besvär och sjukdomar och sämre immunförsvar som ger mindre skydd för de negativa effekterna av att inte trivas med livet!

Vi utsätts och bombarderas varje dag med emotionell och fysisk stress som påverkar oss både medvetet och omedvetet.

Och denna ekurs lär dig hur du på ett naturligt sätt kan använda energimedicinen för att behandla och lindra symtom och negativa indikationer utan risk för biverkningar.

Kursen är upplagd på ett tydligt och engagerande sätt och erbjuder en introduktion till energimedicinens användande för behandling av symtom och indikationer vid fysisk och emotionell stress. Med mycket fokus på specifika emotionella tillstånd eller fysiska orsaker som resulterar i stressen.

I kursen får du lära dig flera homeopatiska behandlingar med tydliga instruktioner om hur man väljer den lämpligaste lösningen. Med ett omfattande avsnitt som beskriver varje åtgärd i detalj och hur varje indikation ger en tydlig bild av vem som ska använda den, hur och varför.

Kursens upplägg gör det lätt att förstå vad som är viktigt att tänka på för att få till en så säker och effektiv behandling som möjligt av effekterna av (särskilt inre stress) när som helst i livet, från barndom till ålderdom.

Kursen kostar SEK 1995.- och studieplanen omfattar på deltid ca 3-6 månader beroende på hur snabbt du väljer att läsa den. Under studietiden kan du närhelst du har behov av det maila oss med ev frågor som dyker upp och du får svar samma dag eller senast dagen därpå (lite beroende på hur vår arbetssituation ser ut). Kursen är uppdelad på 6 kompendium med ingående beskrivningar av behandlingar med frågeställningar och svarsuppgifter som insändes för rättning via email. Efter avslutad kurs erhålles intyg/diplom.

Kursstart gäller från den dag du betalt kursavgiften och du har max 12 månader på dig att slutföra den. Allt material sänds till dig digitalt.

Varmt välkommen att ta del av denna spännande kurs som kan förändra ditt och andras liv till mer hälsa och välmående!


Så här säger några som läst grundkursen!

OBS! För att du ska kunna tillgodogöra dig denna ekurs på bästa sätt bör du ha förkunskaper motsvarande vår grundkurs Steg 1 av Homeopati & Energimedicin!

"Jag känner mig starkare mentalt efter att ha genomgått homeopati utbildningen. Tack så väldigt mycket för att det fungerat så bra under studietiden!"

Märta Selin, Sundsbruk


Vill gärna delge min erfarenhet och upplevelse av mitt konstitutions medel Phosphorus som jag hittat fram till under kursen:

”Tar detta i förebyggande syfte”…., tänkte jag. I början sov jag hur mycket som helst, lite trist att lägga sig kl 20 (i regel hemma från jobbet kl 18.30). Ont i öronen, mensvärk (trots att jag inte har någon mens längre, 61 år). Finnar, tryck över bröstet, vibrations anfall inuti på morgonen och allmän ”tonårsyra” i kroppen. Utrensning som vid fasta eller detox. Kändes som om jag skulle igenom olika faser. Gjorde ett uppehåll under 2 veckor då jag var utomlands. Hemkommen fortsatte jag med mina piller. Ej lika trött, 6-8 tim med sömn räcker, helt okej i öronen, bättre hörsel, luktsinne, varma händer och fötter. Sista två veckorna ingen trötthet överhuvudtaget. Alltid haft god hörsel och luktsinne, visste inte att det avtagit, men nu återigen perfekt. Inom mig ett otroligt lugn och jag som alltid haft iskalla fötter och lätt frusit om händerna, är nu varm och go i hela kroppen. Alltid haft mycket lågt blodtryck (typ 90/50) som nu är helt perfekt 110/80.

Dagmar Jonsson, Mölndal

"Jag tackar varmt för denna härliga kurs som gett mig stora insikter! Har gått denna för Pär och är mycket nöjd med den i sin helhet. En fantastisk kurs på många sätt, bra redovisnings övningar och fin stöttning på vägen. Jag rekommenderar kursen till alla som har intresse för homeopati!"

Susanne Hellman, Rimforsa

"Det här har varit otroligt lärorikt och intressant och är nästan lite ledsen över att kursen nu är slut! :-) Jag tackar för denna tid! Tacksam!"

Diane Bengtsson, Ängelholm

"Jag vill gärna ge kursen full poäng för dess lättförståelighet och lättillgänglighet. Bra bemötande från lärarna och bra feedback på inskickade svarsuppgifter. Bra upplägg med mycket lärdom på ett logiskt sätt (användbar även för dem som inte arbetar som terapeuter). Dessutom bra att den går att läsa på distans!

Susanne Borg, SundbornNär du läser våra ekurser har du alltid omfattande mailsupport av läraren!

OBEGRÄNSAD MAIL SUPPORT! När du läser våra e-kurser har du tillgång till obegränsad mail support med läraren! Allt för att du på bästa sätt ska förstå och tillgodogöra dig studiematerialet och använda de nya kunskaperna!Pris: 1995:- inkl. moms