Tisdag den 19 januari 2021
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Blomessenser

Visar blomessens 1-10 av totalt 46 st.

« Föregående 1 2 3 4 5 Nästa »

AGRIMONY Organic Oil 10 ml roll-on
Passar för glada, gemytliga och humoristiska individer som älskar frid, men bekymras av argumentering och gräl. De är villiga att göra stora uppoffringar för att undvika bråk och konflikter.
Läs mer »

ASPEN Organic Oil 10 ml roll-on
Diffusa, okända rädslor som det inte finns verklig anledning att känna. Personen kan känna sig skräckslagen för att något fruktansvärt ska hända, men vet ej vad. Dessa oförklarliga rädslor kan besvära individen dag som natt och ofta har denne svårt för att berätta om sina problem för andra.
Läs mer »

BEECH Organic Oil 10 ml roll-on
För dem som känner ett behov av att kunna se mer av det goda och vackra i sin omgivning och som behöver utveckla förmågan att se det spirande goda i till synes negativa saker och händelseförlopp.
Läs mer »

CENTAURY Organic Oil 10 ml roll-on
Godmodiga, tjänstvilliga och välmenande personer som ständigt är beredda att uppfylla andras förväntningar. Oförmåga att säga nej.
Läs mer »

CHERRY PLUM Organic Oil 10 ml roll-on
Rädsla för att bli överansträngd, att förlora kontrollen. Ångest inför tanken att man kan tänkas göra något fruktansvärt, som man egentligen inte vill och som man vet är felaktigt
Läs mer »

CHESTNUT BUD Organic Oil 10 ml roll-on
Ovilja att lära av misstagen i livet vilket leder till att samma fel upprepas. Flykt ifrån sig själva och det förflutna leder till att erfarenheterna förblir obearbetade.
Läs mer »

CHICORY Organic Oil 10 ml roll-on
För de individer som är överdrivet uppmärksamma på andras behov, men som har en tendens att överdriva sin omsorg när det gäller barn, släktingar och vänner, eftersom de ständigt finner något som de önskar rätta till.
Läs mer »

CRAB APPLE Organic Oil 10 ml roll-on
Ett renande medel lämpligt för de individer som upplever att de bär på något orent inom sig. Hos en del kan detta röra sig om något bagatellartat, hos andra kan det vara fråga om en allvarlig sjukdom som nästan negligerats, därför att personen istället uppehåller sig vid något tämligen oväsentligt.
Läs mer »

ELM Organic Oil 10 ml roll-on
Avsett för sådana individer som utför ett bra arbete. Som följer sitt eget livs kall och hoppas på att kunna åstadkomma något av stor betydelse, ofta sådant som kan tänkas vara välgörande för mänskligheten i stort.
Läs mer »

GENTIAN Organic Oil 10 ml roll-on
Medlet för dem som lätt grips av missmod. Trots att de fysiskt betraktat är på bättringsvägen eller vinner framsteg i vardagslivet, kan små motgångar och hinder leda till misströstan och tvivel av olika slag.
Läs mer »

Vill du vara med och sprida kunskapen om och användningen av fantastiska eteriska oljor?! Mer än ekologiska och med hög terapeutisk kvalitet!
Läs mer »


Nu kampanjpris på e-kurs på distans Homeopati & Energimedicin Steg 1-4!
Läs mer »


Blomessenserna är helt giftfria och har inga biverkningar!
Läs mer »


TIPS OCH ERBJUDANDEN!
Läs mer »