Söndag den 29 november 2020
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Blomessenser

Visar blomessens 21-30 av totalt 46 st.

« Föregående 1 2 3 4 5 Nästa »

ROCK ROSE Organic Oil 10 ml roll-on
Räddningsmedlet vid alla nödsituationer där allt hopp tycks vara ute. Vid plötslig sjukdom, vid olyckor eller vid tillfällen då den drabbade är extremt rädd. Vid tillfällen då personens rädsla är så stark att den sprider sig till omgivningen.
Läs mer »

SCLERANTHUS Organic Oil 10 ml roll-on
Ett medel för dem som lider av sin stora oförmåga att kunna välja mellan två alternativ. Först ter sig det ena alternativet rätt, sedan det andra. De är vanligtvis tystlåtna individer som sällan diskuterar sina bekymmer med andra utan bär dem i tysthet.
Läs mer »

STAR OF BETLEHEM Organic Oil 10 ml roll-on
Ett medel för dem som befinner sig i svåra situationer, som under en tid framkallat känslor av stor olycka eller katastrof. Motverkar den chock som följer efter dåliga nyheter, någon närståendes bortgång, rädslan efter en olycka eller något liknande.
Läs mer »

SWEET CHESTNUT Organic Oil 10 ml roll-on
Blomessensen hör ihop med befrielse. Att känna och se nya horisonter i sikte. Har känt sig förlorad men funnit sig själv på nytt och ser möjlighten till en avgörande förändring. Den inre resan börjar och man återfår sin tro på livet.
Läs mer »

VERVAIN Organic Oil 10 ml roll-on
För de individer som har fasta principer och idéer, vilka de är övertygade om är riktiga och som de oerhört sällan ändrar. De har en stark önskan att omvända alla i sin omgivning till den egna livsåskådningen.
Läs mer »

VINE Organic Oil 10 ml roll-on
För individer som är väldigt begåvade och har ett stort mått av självsäkerhet och tillit till den egna förmågan. Eftersom de har en sådan tillit till sin egen förmåga, tror de att det skulle vara till gagn för andra om man kunde övertala dem att agera på det sätt de är förvissade om, är det mest lämpliga.
Läs mer »

WALNUT Organic Oil 10 ml roll-on
Ett medel som befrämjar ett konsekvent agerande och skyddar mot yttre inflytande. Därför är detta medel lämpligt för de individer som hyser speciella ideal och livsambitioner, vilka de oftast förverkligar, men som de ibland frestas frångå på grund av andras entusiasm, övertygelse eller starka åsikter.
Läs mer »

WATER VIOLET Organic Oil 10 ml roll-on
Ett medel för dem som föredrar att vara ensamma, vare sig de är sjuka eller friska. Dessa individer är mycket stillsamma till sin natur, talar mjukt och säger inte mycket. De är självständiga och självsäkra och relativt oberoende av andras åsikter.
Läs mer »

WILLOW Organic Oil 10 ml roll-on
För de individer som råkat ut för olyckliga omständigheter eller motgångar och finner dessa svåra att acceptera. De vill gärna klaga eller tenderar att bli förbittrade eftersom de bedömer livet utifrån den framgång det ger.
Läs mer »

CLEMATIS Organic Oil 10 ml roll-on
För dem som har svårt att fokusera tankar och känslor till verkligheten och nuet. Som vill bli av med dagdrömmeri och mer bli medveten i nuet för att skapa förmåga att förverkliga sina visioner. Helt enkelt göra något konkret av sin andliga sida i den fysiska världen.
Läs mer »

Vill du vara med och sprida kunskapen om och användningen av fantastiska eteriska oljor?! Mer än ekologiska och med hög terapeutisk kvalitet!
Läs mer »


Nu kampanjpris på e-kurs på distans Homeopati & Energimedicin Steg 1-4!
Läs mer »


Blomessenserna är helt giftfria och har inga biverkningar!
Läs mer »


TIPS OCH ERBJUDANDEN!
Läs mer »