Söndag den 15 december 2019
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Blomessenser -> MUSTARD Organic Oil 10 ml roll-on

MUSTARD Organic Oil 10 ml roll-on

Nyckelsymtom och övriga indikationer för Mustard

VID PERIODER AV DJUP MELANKOLI SOM KOMMER OCH GÅR UTAN SYNBAR ORSAK MEN NU FYLLS AV GLÄDJE OCH KÄNSLOR AV ATT VANDRA I LJUSA RYMDER!

Mustard har med glädje och själsligt lugn att göra. I ett negativt tillstånd är man dyster, tungsint och sorgsen. Som en blixt från klar himmel slår denna melankoli ner i sitt offer och personen känner sig som en främling i sitt eget liv, instängd utan kraft att ta sig ut.

Så länge hon/han befinner sig i detta tillstånd är denne helt prisgiven åt den onda drömmen, som varken förnufts resonemang eller förströelse rår på. Denne har inte heller "Agrimony personlighetens" möjlighet att dölja det smärtande tillståndet under en glad och uppspelt fasad, utan denna orubbliga, gåtfulla kraft är starkare än så. Mardrömmen släpper sedan plötsligt och är som bortblåst och offret kan befriat andas ut - tills det är dags för nästa nedslag.

Lite mer extrema Mustard tillstånd kan jämföras med förstadiet till vissa depressioner som emellanåt uppträder periodvis utan någon omedelbart begriplig orsak. En del av de åtföljande fysiska symtomen blir ofta liknande; rörelserna blir långsamma, det brister i initiativ kraften och iakttagelse förmågan blir nedsatt. Vibrations frekvensen minskar, dvs tillgången på energi blir mindre i detta tillstånd och alla funktioner blir nedsatta.

Det här tillståndet uppträder någon gång hos oss alla och ofta precis innan vi är på väg att ta ett avgörande steg i vår utveckling. Men det ger oss möjlighet att lära känna oss själva och en del människor verkar vara särskilt skickade att omvandla den här sortens energi inom sig till något positivt utvecklande för dem.

Dr Bach skrev citat; "Mustard fördriver smärtan och bedrövelsen och återuppväcker livsglädjen!"

I ett positivt tillstånd kan man med lugn i sinnet gå genom både glada och sorgsna dagar i livet och det är inte så att de "mörka molnen" helt skulle ha skingrats, men man låter sig inte längre betungas av dem på samma sätt.


Möjlighet till positiv förändring med Mustard

Man går genom både onda och goda dagar med samma inre klarhet, lugn och glädje. Godtar tillståndet som en del av vägen för att nå den goda energin genom att åtrå sin själ som den ljusa och kärleksfulla kraften i sitt liv. Och skapar tankemönster fyllda av glädje och ljusa rymder (mitt hjärta är ljust och lätt och jag vandrar i tacksamhet över mitt liv).

ÖVRIGT

Den 30-60 cm höga växten förekommer på fält och vägrenar med lysande gula blommor i flock, senare kala skidor med spröt. Blommar mellan maj och juli.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt). Förpackning glasflaska 10 ml roll-on.

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!


Pris: 250:- inkl. moms