Onsdag den 27 januari 2021
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Blomessenser -> IMPATIENS Organic Oil 10 ml roll-on

IMPATIENS Organic Oil 10 ml roll-on

Nyckelsymtom och övriga indikationer för Impatiens (impatiens glandulifera)

FRÅN OTÅLIGHET OCH IRRITATION MED ÖVERDRIVNA REAKTIONER TILL TÅLAMOD OCH FINKÄNSLIGHET!

Impatiens hör ihop med saktmod, behagfullhet och tålamod. I negativt tillstånd är man otålig och lättretlig på grund av inre spänningar.

Eftersom Impatiens personligheten har ett snabbt intellekt, tycker hon/han att alla andra är olidligt tröga och långsamma. Hon/han känner sig som ett vältränat fullblod, som tvingas dra plogen i takt med en sävlig arbetshäst och denne blir ytterst frustrerad. Det går åt omåttligt mycket energi att anpassa sig till omgivningens långsamma livs- och arbetstempo. Den här anspänningen upplever hon/han som stress och det gör att denne hela tiden är oerhört spänd.

I negativt tillstånd går de mentalt på mycket högre varv än genomsnittet; snabb blick, orden smattrar ur munnen som ur ett maskingevär, reaktionerna är blixtsnabba och de bestämmer sig på fläcken. Och de blir därmed snabbare utmattade. "Jag är hungrig som en varg" - hör till deras standard uttryck tre timmar efter lunch.

Impatiens personligheten har problem med sitt starka egensinne och sin tendens att själv begränsa sin personlighet. Hon/han glömmer att vi alla är delar av en större helhet, att vi alla behöver varandra, både snabba och långsamma. Har någon fått större begåvning är det meningen att den människan skall ställa sina resurser till andras förfogande, att denne skall hjälpa dem som inte har det så lätt för sig. Hon/han måste öva sig i det som är svårast; att ibland hålla tillbaka sin verksamhets lust och bara låta händelserna ha sin gång, det vill säga öva sig i tålamod. Och att tänka även med hjärtat och inte bara med hjärnan.

Impatiens personligheten får mentala spänningar av att gå på högvarv. Har svårt att bara se tiden an och låta händelserna ha sin gång. De irriteras och frustreras av långsammare människors tempo och kan tänka (och ibland säga); "det gör mig vansinnig". I brist på tålamod fattar de ofta brådstörtade beslut och stressar andra med sin hets. De brusar lätt upp i vrede men som lika snabbt ebbar ut. Energi resurserna förbrukas snabbt i så högt tempo, vilket lätt leder till utmattning och ännu mer irritation.


Möjlighet till positiv förändring med Impatiens

Tålamod och finkänslighet men ändå snabb fattnings förmåga i tanke och handling. En inre självständighet med mildhet, behagfullhet, empati och förståelse för andra. Man kan på ett finkänsligt sätt ställa sin kunskap och begåvning till förfogande för andra i stora och små sammanhang. Gör att man bättre kan acceptera livets naturliga gång och att andra människor kan ha ett annat livstempo än man själv. Mildrar kroppsliga, själsliga och känslomässiga spänningar som beror på otålighet.

ÖVRIGT

Impatiens (balsamin) växer vid åmynningar och på annan fuktig mark. Blommorna som växlar från djupt röda till blekt lila, slår ut mellan juli och september.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt).

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering.


Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!


Pris: 250:- inkl. moms