Onsdag den 27 januari 2021
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Blomessenser -> CLEMATIS Organic Oil 10 ml roll-on

CLEMATIS Organic Oil 10 ml roll-on

Nyckelsymtom och övriga indikationer för Clematis (clematis vitalba)

FRÅN DAGDRÖMMERI OCH OREALISTISKA FÖRVÄNTNINGAR TILL VAKENHET OCH FÖRMÅGA ATT FÖRVERKLIGA VISIONER!

Clematis hör ihop med en kreativ idealism. I negativt tillstånd avskärmar personligheten sig från verkligheten och flyr in i en fantasifull drömvärld.

I ett negativt tillstånd tillmäter inte Clematis personligheten de yttre omständigheterna nästan någon betydelse. Hon/han har därför tillgång till ytterst lite fysisk energi, vilket påverkar både hälsa och beteende. Denne har ofta kalla händer och fötter och känner sig tom i huvudet. Minnet är inte det bästa och särskilt besvärligt har hon/han att komma ihåg detaljer. Denne kan tex rusa ut i köket och stöter på vägen i dörrposten, eftersom hon/han har långt ifrån suverän behärskning på sin kropp. När denne väl är i köket kan hon/han inte längre påminna sig vad denne hade i köket att göra. Hon/han är mer intresserad av sin egen inre film än att delta i den upplevelse och föreställning som verkligheten bjuder på.

Eftersom Clematis personligheten förbrukar nästan all sin energi på ett inre liv är de sällan våldsamma, aggressiva eller fanatiska. De tar emot både goda och dåliga nyheter med samma likgiltiga lugn. När de blir sjuka ställs läkarna inför en verklig utmaning, eftersom de har en ytterst svag självbevarelse drift och är inte särskilt intresserade av att bli friska.

Clematis präglade personligheter har större skapande begåvning än genomsnittet. Man finner dem ofta i yrken där man producerar visioner (som tex i mode-, film och konstvärlden). Om de inte får användning för sin kreativitet glider de nästan alltid in i ett negativt tillstånd, där den kreativa energin tar sig egendomliga uttryck i överdrivet romantiserande, excentricitet och allsköns van föreställningar.

Om personligheten är öppen för sitt sanna inre uppdrag har den lättare att uppfatta sambanden mellan den fysiska och den andliga världen och ser en djupare mening i det som sker. Då blir också livet mitt i vardagen här och nu mycket intressantare.

Den positiva Clematis energin finner vi hos personer som har kontroll över sin flödande fantasi och kan ge den en konkret inriktning. På så sätt kan de berika sin omvärld med känsla och skönhet i tanke och handling som konstnärer, terapeuter eller praktiska idealister.Möjlighet till positiv förändring med Clematis

Att behärska sin tankevärld och finna lust och glädje i det verkliga livet, eftersom man uppfattar sambanden mellan de olika världarna och godtar att det finns en djupare mening i allt. Finner utlopp för sin kreativitet i vardags verkligheten som tex författare, skådespelare, designer eller liknande arbeten eller fritids sysselsättningar.

ÖVRIGT

Det svenska namnet Skogsranka och är en klängväxt som kan bli väldigt hög och växer i kalkhaltig jord på åstränder, i häckar, buskage och skogsdungar. Blommar från juli till september med väldoftande blommor.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt).

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering.


Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!Pris: 250:- inkl. moms