Onsdag den 24 april 2019
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Blomessenser -> WATER VIOLET Organic Oil 10 ml roll-on

WATER VIOLET Organic Oil 10 ml roll-on

Nyckelsymtom och övriga indikationer

De är reserverade, lämnar andra i fred och går sina egna vägar. Är oftast duktiga och välbegåvade. Den ro och stillhet de besitter är välgörande för människor i deras omgivning.

Inre reservation, stolt avskildhet, känsla av överlägsenhet. Föga känslomässigt engagemang. Tendenser till mental rigiditet vilket kan förosaka fysisk stelhet och spänningar. Kan finna det svårt att närma sig andra människor.Positiv energi transformation

Kan visa finkänslig förståelse. Agerar på ett sant ödmjukt sätt med kärlek och medmänsklighet. Ökat deltagande i andras liv och känslor. Medvetenhet om de egna bristerna och begränsningarna. Fysiskt och psykiskt mera avspänd, kan tillåta sig att vara emotionell, exempelvis genom att gråta och vara svag.

AFFIRMERA SÅ HÄR:

"Jag finner min livsuppgift i gemenskapen med andra!"


Övrigt

Vattenblink är en art i familjen viveväxter som är vildväxande i Europa och västra Asien. I Sverige förekommer den sällsynt från Skåne till Hälsingland och växer i grunt näringsrikt vatten. Vattenblink är en flerårig ört.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt).

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering.


Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!


Pris: 250:- inkl. moms