Torsdag den 23 januari 2020
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Blomessenser -> VINE Organic Oil 10 ml roll-on

VINE Organic Oil 10 ml roll-on

Nyckelsymtom och övriga indikationer för Vine (vitis vinifera)

DOMINERANDE OCH ÖVERAMBITIÖS TILL NÄSTAN TYRANNISK, SOM ÖVERGÅR TILL ATT HJÄLPA ANDRA TILL SJÄLVHJÄLP SOM EN GOD LEDARE.

Vine hör ihop med auktoritet och förmåga att övertyga. I extremt negativt tillstånd är man hård, maktgalen och respekterar överhuvudtaget inte andra människors tankar och känslor.

Vine är en ytterst stark form av energi som ger människan ovanligt utpräglade ledaregenskaper och samtidigt ställer speciellt höga krav på personligheten. Vine människan är utsatt för en oerhörd lockelse att låta sig hypnotiseras av denna vulkaniska kraft och utnyttja den i egna trångsynta, själviska syften. Hon/han är nämligen mycket kompetent, ambitiös och oslagbar i sin viljestyrka och sinnesnärvaro. Denne finner en väg ur varje kris, har alltid tyglarna i fast hand, är van att ständigt utgå med seger i kampen för överlevnad. Detta leder naturligt till att hon/han förr eller senare blir övertygad om sin ofelbarhet i sitt ensamma majestät. Denne tror sig göra andra en tjänst genom att tala om för dem hur de ska handla och se till att de också handlar precis så.

När man börjar ta Vine medel och får upp kontakten till det högre jaget och de mer osjälviska, rena själsliga målen, upptäcker man hur man nu bärs av samma kraft som förr gick till att försöka har kontroll över allt och alla.

Typiska negativa indikationer för Vine är;

* Mycket begåvad, ytterst självsäker med en stark JAG-känsla
* Problem med att ge och ta emot befallningar
* Tar gärna ledningen och är ofta "räddaren i nöden"
* Löper risk att missbruka sin begåvning för personliga syften
* Sätter sig ofta hänsynslöst sig över andras åsikter
* Tvekar aldrig över sin överlägsenhet gentemot andra
* Hustyrann, diktator
* Hård utan medkänsla och kan vara verkligt grym
* Tänker med huvudet och inte med hjärtat
* Man diskurerar inte eftersom man alltid har rätt
Möjlighet till positiv förändring med Vine

Klarar att agera som en vis ledare, älskad lärare med naturlig auktoritet. Förmår delegera uppgifter så ledar egenskaperna får tjäna högre mål. Hjälper andra till självhjälp och hjälper dem att finna sin väg. Inser att härska är att tjäna och erkänner och respekterar särarten hos varje enskild individ.

ÖVRIGT

Vinranka är den vanliga europeiska arten av vinsläktet för framställning av vin, och kallas även europeisk vinranka eller ibland eurasisk vinranka. De allra flesta viner i världen produceras av druvor från denna art.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt).

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering.


Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!
Pris: 250:- inkl. moms