Torsdag den 23 januari 2020
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Blomessenser -> SWEET CHESTNUT Organic Oil 10 ml roll-on

SWEET CHESTNUT Organic Oil 10 ml roll-on

Nyckelsymtom och övriga indikationer för Sweet Chestnut

ENDAST NATTEN LÅTER DAGEN GRY! GENOM MÖRKRET LEDER VÄGEN TILL LJUSET OCH MITT INNERSTA VÄSEN ÄR OFÖRSTÖRBART!

I ett negativt tillstånd har personligheten nått sina yttersta gränser och är övertygad om att ingen hjälp längre står att finna och att allt hopp är ute. Om man kunde mäta lidande i intensitet så är detta tillstånd det mest negativa man kan tänka sig. Men inte ens denna extrema ångest uppträder alltid till det yttre i så dramatiska former som man av beskrivningen kunde vänta sig. Den kan nämligen ofta utspela sig inombords i svåråtkomliga skikt av medvetandet, där ångesten till och med döljer sig för personen själv.

Det innebär den starkaste konfrontationen på personlighetens motsträviga väg mot en inre förändring, det vill säga den natt som ger dagen en möjlighet. Intensiteten i detta lidande är bortom allt som känns rimligt. Det är något som måste ske för att de gamla, låsta föreställningarna skall låta sig raseras och ge rum åt nya dimensioner i medvetandet.

Sweet Chestnut är alltid första steget i en avgörande utveckling. Det kan tex gälla att arbeta sig ur en destruktiv relation med en annan människa som i åratal tärt på hälsa och krafter. Hon/han erfar vad det vill säga att vara ensam och inser att bara denna extrema utsatthet får denne att söka nya dimensioner i tillvaron - eller den gudomliga existensen. Hon/han måste börja om med två tomma händer, ge upp allt för att kunna födas på nytt. Ett tillstånd ungefär som det gamla ordspråket säger; När nöden är som störst, är hjälpen som mest nära!

Det negativa tillståndet gör att man inte längre ser några utvägar och att man nått sin yttersta smärtgräns. Man tror inte att det är möjligt att utsättas för ett så här stort lidande och man känner sig glömd av den gudomliga existensen. Men man vet samtidigt i sitt inre att något nytt fundamentalt måste komma och kommer.

Det positiva Sweet Chestnut tillståndet ger förtröstan på den gudomliga existensen också i de vidrigaste yttre omständigheterna. Ropen på hjälp klingar inte för döva öron, undrens tid är sannerligen inte förbi. Denna blomessens ger stöd för människor att klara övergångsfaser utan att brytas ner och gå vilse. Mirakel kommer ske!Möjlighet till positiv förändring med Sweet Chestnut

Att känna tomhet men med nya positiva horisonter i sikte. Har känt sig förlorad men i detta ändå funnit sig själv på nytt. Fågel Fenix lyfter ur askan! Ser möjligheterna till en avgörande förändring och inser att den inre resan mer medvetet börjat ta form. Man återfår sin tro på livet och känner att man är älskad av den gudomliga existensen. Genom mörkret har vägen lett till ljuset och allt är gott och harmoniskt. Det inre kärleksfulla ljuset flödar!

ÖVRIGT

Äkta kastanj är ett träd i familjen bokväxter som förekommer i Syd- och Centraleuropa och Balkan till Turkiet och Kaukasus samt i nordvästra Afrika.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt).

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering.


Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!
Pris: 250:- inkl. moms