Torsdag den 23 januari 2020
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Blomessenser -> STAR OF BETLEHEM Organic Oil 10 ml roll-on

STAR OF BETLEHEM Organic Oil 10 ml roll-on

Nyckelsymtom och övriga indikationer för Star of Betlehem

EFTERVERKNINGAR FRÅN KROPPSLIGA, ANDLIGA ELLER SJÄLSLIGA CHOCKTILLSTÅND - OAVSETT OM DE LIGGER I NUET ELLER DET FÖRFLUTNA!

Star of Betlehem kan ge god hjälp i olika fysiska och psykiska tillstånd av chock. Begreppet chock används här i en lite annan betydelse än i medicinska sammanhang. Det kan handla om allt från ett själsligt födelse trauma till ett pekfinger som klämts i bildörren. Denna blomessens är den viktigaste beståndsdelen i Rescue Remedy (räddnings droppar) och förenar och koncentrerar de fyra övriga beståndsdelarnas verkan och neutraliserar chock tillståndet, så att kroppens egna helande krafter genast kan komma igång. Varje direkta påverkan som energi systemet inte klarar av, kallas för chock. Det innebär att hela systemet blockeras med psykisk förlamning som följd, något som personligheten inte ens alltid medvetet registrerar.

Vi har säkert alla i något skede av livet upplevt någon form av trauma som kanske rent av lamslagit oss totalt för en tid. Och ibland kan vi få omedelbara fysiska symtom i likhet med tex frisören som blivit vräkt från sin salong. Från det ögonblicket denne fick veta om vräkningen var det som om denne förlorat hörseln ända tills denne kommit över chocken. Men det kan också hända att chocken kommer först månader eller år efter - exempelvis kan en ledinflammation bryta ut vid ett lägligt tillfälle först så länge efter själva händelsen, att det ofta blir svårt att komma underfund med orsaks sammanhanget. De mest varierande psykosomatiska besvär har sitt ursprung i skador efter någon psykisk chock. Varje individ reagerar på sitt eget sätt och utgående från sina specifika organiska svagheter.

Mer sällan framträder detta negativa tillstånd som ett verkligt karaktärsdrag. Där det förekommer ger det personen en mycket vek och dämpad prägel som får denne att tala så tyst att det blir svårt att uppfatta mer än början av en mening. Hon/han är långsam i rörelserna och omges av en atmosfär av mystik och magi.

Star of Betlehem väcker peronligheten ur dvalan och leder den till det högre jaget. Knutpunkterna i energi systemet genomströmmas av nytt liv och inte minst nervsystemet gagnas. Blockeringarna löses upp och energin flödar åter fritt. Det innebär att hon/han fylls av liv, blir energisk och klar i tanken och på nytt orkar möta vardagens motigheter.

Det negativa tillståndet visar sig ofta som om hon/han är olycklig, sorgsen med en förlamande känsla av sorg och besvikelse. Kanske efter sorgebud, olyckor och andra uppskakande händelser, till och med bortglömda eller aldrig medvetande gjorda tilldragelser i det förflutna (ev redan i barndomen). Man förföljs av obehagliga känsloupplevelser. Är i behov av tröst men ofta oförmögen att ta emot den. Svårt att känslomässigt klara av obehagliga situationer.


Möjlighet till positiv förändring med Star of Betlehem

Ett rikt inre liv med andlig kraft och klarhet. Ett nervsystem som lätt anpassar sig till energi förändringar och tillfrisknar snabbt. Löser upp alla energi blockeringar och låter hela kroppen andas. Ljust och klart tänkande som tillåter att alla nivåer inom personen kommunicerar.

ÖVRIGT

Morgonstjärna är en växtart i familjen hyacintväxter som växer vild i Europa, Nordafrika och västra Asien. Arten kan på träffas förvildad i Sverige och odlas även som prydnadsväxt i trädgårdar. Arten är en flerårig ört med bladlös stjälk och lök.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt).

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering.


Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!


Pris: 250:- inkl. moms