Onsdag den 27 januari 2021
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Blomessenser -> OLIVE Organic Oil 10 ml roll-on

OLIVE Organic Oil 10 ml roll-on

Nyckelsymtom och övriga indikationer för Olive (oela europaea)

Blomessensen Olive är förknippad med pånyttfödelse, frid och harmoni. Det ger "lugn efter stormen" när man är fullständigt utmattad och utbränd till kropp, själ och ande efter en lång och hård prövning. Det kan vara efter en svår sjukdom, undernäring, sömnbrist eller självuppoffrande vaka vid en familjemedlems sjukbädd. Eller efter många års studier på sidan av jobbet eller starka inre utvecklings processer - som tagit mycket energi på ett omedvetet sätt.

Det negativa Olive tillståndet är en reaktion på sådana strapatser, droppen har redan fått bägaren att rinna över, alla reservkrafter känns förbrukade och man man vill inte längre vare sig se, höra eller uppleva något överhuvudtaget. Man vill helst bara lägga sig ner och sova eller bli sittande på stället.

Rent allmänt ser det negativa tillståndet ut på följande sätt;

* Droppen har redan fått bägaren att rina över, allt känns för mycket
* Utmattning efter lång psykisk press eller fysisk sjukdom
* Känner sig som en urkramad citron - helt slutkörd
* Man behöver extremt mycket sömn
* Man får ingenting ur händerna och har inte lust med något alls
* Stark inre trötthet efter långa perioder av kämpande
* Man har svårt för att hushålla med sina inre krafter

Möjlighet till positiv förändring med Olive

Vederbörande kan utveckla en stark livskraft och vitalitet. Öser energi ur till synes outsinliga källor. Har tillit till sin inre röst och lyckas därför klara av perioder med mycket starka påfrestningar, utan att bli kraftlös eller på dåligt humör. Ser till att alltid få ordentligt med sömn och kopplar av i naturen. Äter mat som innehåller rikligt med eterisk energi som frukt och grönsaker. Inser att man har krafter för att utföra sina uppgifter och känner den fullständiga kontakten med sitt inre ljus.

ÖVRIGT

Olivträd är ett träd vars frukter är oliver, som bland annat används för att framställa olivolja. Själva ordet olja är för övrigt en avledning till oliv. Blommorna som sitter i bladvecken är små, vita och väldoftande.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt).

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering.


Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!


Pris: 250:- inkl. moms