Onsdag den 27 januari 2021
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Blomessenser -> MIMULUS Organic Oil 10 ml roll-on

MIMULUS Organic Oil 10 ml roll-on

Nyckelsymtom och övriga indikationer för Mimulus (mimulus guttatus)

ANVÄNDER MAN BLOMESSENSEN MIMULUS KOMMER MAN ALLT MER FRÅN SINA FARHÅGOR, ÄNGSLIGHETER OCH HOT OCH FINNER VÄGEN TILLBAKA TILL SIG SJÄLV!

Mimulus personligheten har en eller flera konkreta rädslor som tex att använda rulltrappor eller att få cancer. Eller rädslor för normala situationer som hör livet till, att bjuda hem någon eller för att få en spruta hos tandläkaren etc. De talar aldrig självmant om de här problemen. Frågar man rakt ut kryper både den ena och den andra ängsligheten fram; rädsla för att vara ensam, för gräl om hushålls pengarna, för ormar etc., etc. Listan kan bli oändlig och den inbegriper snart sagt alla mänsklighetens stora arketypiska, grundläggande rädslor - även om de kommer till uttryck i mycket vardagliga sammanhang.

Starkt Mimulus benägna personer har ofta en späd kropps byggnad eller i övrigt förfinade drag. En del påminner om "porslinsdockor" som fått mänskligt liv. Andra är bara ängsliga och får alltid finna sig i att kallas för "räddharar", då de ständigt söker skydd. Eftersom de är omåttligt känsliga börjar de lätt rodna och stamma i sällskap, ibland tappar de till och med rösten. Andra pladdrar nervöst på i ett, fnittrar och blir svettiga om händerna. Men det finns också de som utåt lyckas skyla över sina rädslor och i vanliga vardags situationer närmast ger ett kraftfullt och rent av utåtriktat intryck. Först när man blir lite närmare bekant med dem märker man att de egentligen är rätt tillbakadragna och innerst inne inte vill ha så mycket med omvärlden att göra. Detta är ofta ett utpräglat drag hos konstnärs personligheter som musiker, skådespelare och målare etc.

I negativt tillstånd har Mimulus personligheten problem ute bland folk. Hans/hennes känsloliv är finare och mottagligare än andras och denne orkar inte med så mycket buller, starkt ljus, mycket mat eller aktiviteter. Hon/han blir lätt överkänslig för det mesta i sin omgivning och blir "kolibrin bland kråkorna". Blir pressen för hård får hon/han sin migrän, sin blåskatarr eller dylikt. Denne kan bli överdrivet försiktig ibland och drar därmed ut på läknings processen.

Mimulus personligheter är ofta mycket fridsamma, vilket rimmar väl med deras kropps konstitution. Även om de någon enstaka gång kan få ett vredes utbrott, ställer de inte till med någon ragnarök precis, utan de blir lika hotfulla som en "ursinnig fjäril".

Människor som behöver Mimulus måste lära sig två saker; att leva med denna späda, förfinade klenod som kallas kropp, vilket bland annat innebär att utan dåligt samvete kunna dra sig tillbaka från världens vimmel och yra när det behövs. De måste få koppla av och vila ut och det är mycket viktigt att de har ett eget rum.

För det andra får de lov att ta itu med sina rädslor. Kommer de inte åt dem på det andliga planet, kan de vara övertygade om att rädslorna (liksom alla negativa tankar) tar sig någon fysisk form förr eller senare. Varje ny skrämmande tanke förstärker den föregående, binder energi och låser individen vid sina rädslor.

Nyckelsymtomen består av specifika rädslor som går att beskriva, skygghet, ängslighet och rädsla för världen.Möjlighet till positiv förändring med Mimulus

Potential till att erkänna att man är en fin och känslig medmänniska. Att man kan vidga sina gränser och behöver inte längre vara fången i sina rädslor, utan vågar välkomna världen med öppen famn. Uppmana ett personligt mod och en förståelse för andra i samma situation. Godtar att man är annorlunda och att känslighet är en fin egenskap. Kommer till insikt om att varje svårighet rymmer en möjlighet till att växa och börjar allt mer lita på sin inre vägvisare. Känner sig fri från sina tidigare rädslor och anammar fullt med mod och kraft!

ÖVRIGT

Mimulus guttatus, den gemensamma monkey-blomman, är en gul bipollinerad ettårig eller flerårig örtliknande vildblomma som växer längs stränderna av bäckar och vattendrag i västra Nordamerika.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt).

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering.


Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!


Pris: 250:- inkl. moms