Onsdag den 27 januari 2021
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Blomessenser -> LARCH Organic Oil 10 ml roll-on

LARCH Organic Oil 10 ml roll-on

Nyckelsymtom och övriga indikationer för Larch (larix decidua)

SKAPAR SJÄLVFÖRTROENDE OCH LÄMNAR ALLA BEGRÄNSANDE UPPFATTNINGAR BAKOM SIG SOM BIDRAGIT TILL MINDERVÄRDES KOMPLEX

Larch är bundet till självförtroende. I negativt tillstånd känner man sig alltid underlägsen andra människor. Det är inte ens så att man bara tvivlar på sina egna resurser, utan man är känslomässigt helt övertygad om sin oduglighet.

Eftersom Larch personligheten är förvissad om sin oförmåga att klara av det mesta, försöker hon/han inte ens en gång. Och därmed berövar denne sig själv något av det finaste i livet: nämligen chansen att lära sig och förändras genom nya upplevelser, försök och misstag, det vill säga att leva livet fullt ut. Får inte personligheten slå ut i blom, då vissnar och utarmas den. Larch personligheten blir lätt kvar med en diffus känsla av modlöshet och vemod.

Hon/han gör misstaget att klamra sig fast vid negativa upplevelser i det förflutna istället för att tryggt låta sig styras av det högre jaget i full förvissning om att både framgång och misslyckande är lika värdefulla. Det finns många som har svårt att inse sina egna gränser, men det gäller verkligen inte Larch personligheten. Denne drar gränserna mycket snävt och förutsätter att det inte går att flytta på dem och sätter därmed stopp för varje försök till utveckling.

Energin av Larch hjälper till att rasera låsta föreställningar och tillvarata outnyttjade resurser. Och då det inte längre är viktigt att ta sig själv på så blodigt allvar, upptäcker man att det finns många olika sätt att betrakta och bedöma situationer på. Det blir lättare att lugnt och sansat väga för- och nackdelar mot varandra. Och den tidigare invanda frasen "det kan jag inte" - förpassas till soptippen. Genom att inta en positiv grund inställning (utan att för den skull avstå från den kritiska granskningen) får man grepp om snart sagt vilken situation som helst. Man utvecklar en mycket mänsklig attityd som håller det egna jaget i balans.Möjlighet till positiv förändring med Larch

Potential till att vara realistisk och aktiv och man håller ut också vid bakslag. Man klarar att göra en saklig bedömning av olika situationer. Och inser att det vi får uppleva är det vi tidigare tänkt på. Lägger märke till att andra i samma situation helt enkelt bara gör sitt bästa. Är inte längre rädd för att utsätta sig för nya upplevelser, vilket ger möjlighet att lära känna nya sidor hos sig själv. Lämnar nu alla begränsande uppfattningar bakom sig och skapar dominerande tankemönster som "Jag kan det - Jag vill det - Jag gör det" och utvecklar sin personlighet allt mer till mycket god självkänsla och självförtroende.

ÖVRIGT

Lärkträdssläktet är ett växtsläkte i familjen tallväxter. Lärkar växer i kyligare klimat på norra halvklotet, antingen långt mot norr eller högt uppe i berg. De är till exempel vanliga på den sibiriska taigan och i Kanada.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt).

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering.


Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!Pris: 250:- inkl. moms