Onsdag den 29 januari 2020
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Blomessenser -> HORNBEAM Organic Oil 10 ml roll-on

HORNBEAM Organic Oil 10 ml roll-on

Nyckelsymtom och övriga indikationer för Hornbeam (carpinus betulus)

STÄRKER TRON PÅ ATT KLARA AV SAKER OCH UPPGIFTER OCH INSER ATT GLÄDJE ÄR VISHET OCH VISHET ÄR KRAFT

Hornbeam hänför sig till inre livskraft och andlig fräschör. I negativt tillstånd känner man sig trött (som en urlakad sill), andligt ur slag och bottenlöst utmattad. Den trötthet som Hornbeam personligheten känner (tillfällig eller kronisk), är en form av utmattning som uppstår av ensidig mental belastning, utan tillräcklig motvikt på andra plan.

Den kroniska Hornbeam utmattningen är typisk för den moderna välfärds människan, som ofta konsumerar mer än vi producerar. Denne suger i sig många fler intryck än denne förmår att smälta, inte minst från media och TV, och vaknar med huvudet tungt och lederna stela.

Misstaget i det här negativa tillståndet är att personligheten helt är inriktad på det materiella. Vilket dämpar dennes gehör för impulser från det högre jaget. Människan blir fullständigt låst i sin välfärds "lunk" och berövar sig alla möjligheter till utveckling och upplevelser, som annars på ett avgörande sätt skulle berika dennes liv - ja helt enkelt göra det värt att leva! Det finns ingen balans i energiflödet och det förbrukas på tok för mycket mental energi. Energin kommer överhuvudtaget inte i fritt omlopp mellan olika plan utan blockeras och resultatet blir så småningom fullständigt energistopp, det vill säga utmattning.

Känsliga människor berättar hur de upplevt Hornbeam medlet som en uppfriskande energi dusch och hur de riktigt märkbart kunde känna energin flöda fritt igen och kropp och själ vederkvickas. Huvudet blev lätt och alla sinnen öppnades för impulser inifrån igen. De här personerna fann rätt balans mellan aktivitet och passitivitet och innan de visste ordet av så var både livsglädjen och arbetsglädjen åter där. Och som kronan på verket; de kände att de orkade!

De viktigaste indikationerna för det negativa tillståndet för Hornbeam är att man känner sig trött, urlakad och ur slag, andligt trög, slö, dåsig och orkeslös. Man betvivlar att man kommer ur sängen och än mindre att släpa sig genom hela dagen. Känner sig själsligt utmattad efter lång tid av rutinarbete som inte ger någon utvecklande stimulans. Känner sig tröttare när man stiger upp än när man gick och la sig. Ostimulerad!Möjlighet till positiv förändring med Hornbeam

Potential till en "sprakande" livsgnista med klara tankar och en förmåga att hålla huvudet kallt och sugen på omväxling. Känner sig trygg i förvissningen att denne klarar av sina nya uppgifter, även om de till en början kan kännas övermäktiga.

Bryter rutinen och rör på sig utan prestationskrav. Ger efter för spontana infall och vågar pröva. Och om så känns nödvändigt kan ta steget att byta miljö.

Känner sig pigg och vaken och gör det som roar och skapar mer inspiration. Inser att man klarar detta med hjälp av sin nya kraft i glädje och vishet från sitt inre och högre jag.

ÖVRIGT

Avenbok, som även kallas "annbok" och "vitbok", är en art i familjen björkväxter.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt).

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering.


Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!


Pris: 250:- inkl. moms