Onsdag den 27 januari 2021
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Blomessenser -> HOLLY Organic Oil 10 ml roll-on

HOLLY Organic Oil 10 ml roll-on

Nyckelsymtom och övriga indikationer för Holly (ilex aquifolium)

KÄRLEKENS ENERGI MOT SVARTSJUKA, MISSTROENDE, HAT OCH AVUND!

Holly representerar den gudomliga kärleken bortom allt mänskligt förstånd, den som omfattar och uppehåller hela universum. Denna kärlek eller högsta form av energi av vilken vi alla lever som löven på ett träd, är vårt sanna livselixir, vår största läkekraft, starkaste drivkraft, eviga sanning, vårt medvetande om alltings enhet. Bland alla blomessenser intar Holly därför en mycket central ställning.

Får inte den här mäktiga urkraften komma till uttryck, så slår den över i sin motsats, det vill säga negativitet, hat och isolering. Här har vi den djupaste orsaken till allt ont i vår värld och alla som lever här kommer förr eller senare (medvetet eller omedvetet) i kontakt med detta mänsklighetens grundtema.

Holly personligheten i det negativa tillståndet bär på känslor av svartsjuka, hat och avund på olika plan. Denne upplevs ha ett förhärdat hjärta och är olycklig, otillfredställd och frustrerad (men vet inte riktigt varför). Rädd för att bli bedragen och råkar lätt ut för missförstånd. Klagar gärna på andra och ser något negativt i det mesta. Denne är misstänksam, lättsårad och känner sig ofta kränkt med ett inre förakt för andra människor.Möjlighet till positiv förändring med Holly

Potential till att leva i inre harmoni och utstråla kärlek. En djupare förståelse för människors känsloliv och en förmåga att kunna glädja sig över andras framgångar (även om man själv har det dåligt). Och uppfattar lättare de övergripande universella sammanhangen och ser sin egen plats i dem.

Inser det viktiga i att stimulera sitt eget inre ljus och bejaka kärlekens energi i allt man möter. Och förstår det viktiga i att denna energi måste få verka mer i världen och att det börjar med denne själv.

Bejakar tankar och känslor som förmedlar kärlek och säger; "Jag älskar och blir älskad!" Och inser att alla är vi delaktiga i kärlekens energi bara vi öppnar dörren till vårt inre ljus och bejakar sanningen att det är så.

Läs gärna boken LJUSKODEN som på ett enkelt men djupt sätt förklarar detta!

ÖVRIGT

Järnek är en art i familjen järneksväxter. Den kommer ursprungligen från västra och södra Europa, nordvästra Afrika och sydvästra Asien.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt).

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering.


Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!
Pris: 250:- inkl. moms