Onsdag den 27 januari 2021
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Blomessenser -> GORSE Organic Oil 10 ml roll-on

GORSE Organic Oil 10 ml roll-on

Nyckelsymtom och övriga indikationer för Gorse (ulex europaeus)

STÄRKER HOPPET OCH GER HOPPFULLHET SOM TAR BORT FÖRTVIVLAN OCH UPPGIVENHET!

Gorse representerar hoppet! I ett negativt tillstånd har man förlorat allt hopp. Många människor i negativt Gorse tillstånd har lidit och lider av någon kronisk sjukdom. De har prövat på otalaiga behandlingar men utan framgång och läkarna har låtit förstå att det egentligen inte finns något botemedel.

Gorse personligheten har en känsla av att hon/han löpt linan ut och är färdig att ge upp. För att vara familjen till lags, går denne med på ytterligare försök med den ena eller andra kuren, men innerst inne har hon/han för länge sedan slutat att hoppas. Och det är ett mycket negativt mentalt tillstånd!

För det första förstärks dennes negativa förhållnings sätt till sjukdomen, det vill säga fel programmeringen i eterkroppen cementeras och sjukdomen förankras härvid allt starkare i den fysiska kroppen och gör ont värre.

Och för det andra gör personligheten passivt motstånd och hon/han vänder sig helt bort från det högre jaget och lämnar alla positiva utvecklings möjligheter bakom sig. Gorse personligheten ser i det här skedet ut som en blek, hålögd vaxdocka uppvuxen i ett källarhål utan den minsta strimma av ljus. Någon har sagt att det är som om hon/han lever med en glas skiva mellan personligheten och själen, hon/han ser själen, men uppfattar inte längre dess budskap.

Gorse personligheten är helt utan hopp, djupt förtvivlad med en uppgiven känsla av att ingenting längre lönar sig. Och vågar inte längre hoppas på någon förändring, utan är deprimerad, resignerad och ansatt av en inre trötthet. Ingen kraft till att börja med något nytt, utan ger upp och börjar hoppas på ett yttre under. Ofta är det så att Gorse personligheten som barn lidit av någon kronisk sjukdom eller vuxit upp med någon kroniker i sin närhet.Möjlighet till positiv förändring med Gorse

Potential till positiva tankar om att allt kommer att ordna upp sig på bästa sätt till slut. Man förmår ändra inställning till sin hopplösa situation och accepterar det nödvändiga arbetet med att fortsätta söka efter den helande vägen. Och erkänner för sig själv att känslor av hopplöshet bara är ett hinder för att bli friskare och att man aldrig ska säga "aldrig" och fortsätter därför med att hoppas.

Man skapar nytt hopp om att blir friskare och helare och har i och med det redan tagit det första steget på bättringsvägen. Inser att hoppet är en positiv energi som breddar vägen till helande och att varje dag är en möjlighet att infria den energin.

ÖVRIGT

Växer i stenig jord på betesmarker och hedar. Blommar mellan februari och juni beroende på geografisk plats.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt).

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering.


Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!


Pris: 250:- inkl. moms