Söndag den 29 november 2020
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Blomessenser -> CHICORY Organic Oil 10 ml roll-on

CHICORY Organic Oil 10 ml roll-on

Nyckelsymtom och övriga indikationer för Chicory (cikoria)

OSJÄLVISK KÄRLEK MED BORTTAGANDE AV ENERGIER PRÄGLADE AV HÄRSKLYSTNAD, MANIPULERANDE OCH SJÄLVMEDLIDANDE!

Chicory förbinds med moderlighet och osjälvisk kärlek. I negativt tillstånd slår de här dygderna över i sin motsats som själviskhet och härsklystnad.

Chicory´s negativa tillstånd består av en personlighet som präglas av dominans behov, härsklystnad, behov av att lägga sig i och manipulera, stark förväntan på uppmärksamhet och uppskattning från omgivningen samt självmedlidande. Är självisk och överdrivet fordrande och vakar som spindeln i nätet över familjens och vänkretsens behov och önskningar. Denne har ett ständigt behov av att kritisera, arrangera och tillrättalägga och är beskäftig och överbeskyddande.

Gör ofta ingenting utan att ha baktankar och ställer villkor för sin kärlek. Försöker ofta nå resultat på intrikata omvägar, spelar diplomat, manipulerar och bedriver taktikspel för att kunna driva igenom sin vilja och dominera över andra.

Ägnar sig åt känslomässig utpressning och försöker låsa folk i känslomässiga bindningar som redan borde ha lösts upp (gäller särskilt sina barn och partner).

Har svårt att glömma och förlåta, men hyser en hemlig rädsla för att mista närstående, vänner eller egendom.

Har lätt för att känna sig tillbakavisad, förbigången eller sårad och tar till ett självmedlidande typ "ingen tycker om mig". Överdriver sin misär och flyr då och då in i olika sjukdoms tillstånd för att få medlidande och uppmärksamhet för att komma åt att utöva sitt inflytande. Kan bli mycket besviken över att inte lyckas med att driva igenom sin vilja och spelar därför martyr.

Faller lätt i gråt över andras otacksamhet och talat om vad andra är skyldiga dem.Möjlighet till positiv förändring med Chicory

En god potential för att ta hand om och uppriktigt bry sig om andra. Ger utan att tänka på att få igen och utstrålar värme, vänlighet, finkänslighet, inre säkerhet och styrka. Kan ge andra trygghet.

Inser det viktiga att ibland kunna ge utan krav och släpper det gamla tänkandet som denne hållit fast vid. Respekterar individuella så kallade "revir gränser" och visar stor ödmjukhet inför andras gränsdragningar. Känner sig trygg i sig själv och lär sig att öppna för den gudomliga källan i sitt inre.

ÖVRIGT

Cikoria eller vägvårda, är en flerårig ört i familjen korgblommiga växter med ljusblå blommor. I Skåne dialektalt kallad blåblinkegräs och blåblinka. En äldre regional namnform är Jernört.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda essenser och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt).

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering.


Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!Pris: 250:- inkl. moms