Söndag den 29 november 2020
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Blomessenser -> CHESTNUT BUD Organic Oil 10 ml roll-on

CHESTNUT BUD Organic Oil 10 ml roll-on

Nyckelsymtom och övriga indikationer för Chestnut Bud (aesculus hippocastanum)

GOD INLÄRNING OCH FÖRMÅGA ATT ANVÄNDA SINA INSIKTER I PRAKTIKEN, UTAN ATT GÖRA OM SAMMA FEL GÅNG PÅ GÅNG!

Chestnet Bud hänför sig till inlärning och förmågan att använda sina insikter i praktiken. I negativt tillstånd har man svårt att få tanke och handling att samverka. Man har en tendens att göra om samma fel och misstag gång på gång, utan att i omgivningens ögon bli ett enda dugg vis av skadan.

Många människor med Chestnut Bud personligheten ger en bild av att stampa på samma ställe, fastän de inombords kan göra långa, fantastiska rymdfärder. De ligger alltid två steg före i fantasin! Det är personen som har utkastet till sin andra och tredje bok klara, fast denne inte kommit längre än ett par kapitel i den första.

I det här tillståndet är det svårt att stanna upp, se tillbaka på sina upplevelser och bearbeta dem, så att de blir nyttiga erfarenheter. En person i negativt Chestnut Bud tillstånd är som en tävlingshäst med skygglappar, denne stannar varje gång upp och vägrar för samma hinder. Det ser ut som om samma filmsekvens spelades upp gång på gång. En utomstående får lätt intryck av att Chestnut Bud personligheten försöker fly från sig själv och sitt förflutna och därför hyser en ganska djup ovilja till att ta itu med sitt liv.

Chestnut Bud personligheten gör om samma misstag gång på gång eftersom alla erfarenheter är obearbetade och man kan inte dra några lärdomar av dem.

Man råkar ständigt ut för samma slag av svårigheter och olyckor och resonerar alltid på samma sätt. Ger intryck av att lära sig väldigt långsamt och lär sig inte tillräckligt av sina erfarenheter (bearbetar inte sina upplevelser på djupet).

De störtar in i nästa upplevelse istället för att låta de tidigare sjunka in i medvetandet och integreras och de reflekterar inte ens över möjligheten att lära sig av andras erfarenheter.

Alltid steget före i tankarna och reagerar på nuet med ouppmärksamhet, otålighet och ointresse. Som med en inre känsla av att köra bil med en hackande motor.

Ger intryck av sorglöshet och naivitet, med inlärnings svårigheter och hämmad psykisk utveckling.

Chestnut Bud personligheten har ofta regelbundna, periodiska fysiska symtom som migrän anfall, häftig akne och plötsliga smärt tillstånd.Möjlighet till positiv förändring med Chestnut Bud

Potentialen är en större flexibilitet som har lätt för att lära sig. Är andligt vital, på alerten och kan dra lärdomar av andra. Följer klarsynt med skeenden i livet och lägger märke till det negativa (ger akt på sina egna misstag).

Är uppmärksam och närvarande och lever i nuet och tillåter sig berikas av sina upplevelser. Utvinner optimal glädje och nytta ur vardagens erfarenheter och ser på sig själv och sina fel med samma distans som andra människor kan se.

Lär sig vara mer eftertänksam över dagens upplevelser och tänka ut vad denne bör göra annorlunda nästa gång. Och tar till sig tanke energin att varje erfarenhet ger en ny lärdom. Uppfattar situationen allt snabbare och erkänner sina misstag, ser sanningen i vitögat och har trots det ett inre lugn som gör det behagligt att leva i nuet.

ÖVRIGT

Hästkastanj är en art i familjen kinesträdsväxter från centrala Balkan och östra Bulgarien. Arten förekommer planterad eller förvildad i Sverige upp till och med Gästrikland. Från samma träd fås också White Chestnut som utvinns ur själva blomman (medan här används endast den glansiga knoppen och de omslutande klibbiga små bladen).

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt).

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering.


Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!


Pris: 250:- inkl. moms