Onsdag den 27 januari 2021
 Startsida
 Aktuellt
 Boka tid
 Blomessenser
 Andlig healing
 Egenvårds kurer
 Vilka medel behöver
 jag?

- Så hittar du ditt medel
- Alfabetiskt sökregister
- Mentala symtom och indikationer
- Homeopatiska medel
- Beställningsformulär
- Mina symtom / indikationer

 Naturens medel
 Mer kunskap
 PLUS kund
 Kontakta oss

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få hälsosam information!
E-post:

Anmäl
Avanmäl
                   

Bli ett fan/följ oss
Allt om andlig healing
Resonans
Resonans
Blomessenser -> ASPEN Organic Oil 10 ml roll-on

ASPEN Organic Oil 10 ml roll-on

Nyckelsymtom och övriga indikationer för Aspen (populus tremula)

ORÄDDHET OCH SEGER MED UPPLÖSNING AV ORATIONELLA RÄDSLOR; ONDA FÖRANINGAR OCH KÄNSLOR AV SKRÄCK!

Aspen karaktären behöver kraft och energi för att skapa oräddhet, seger och uppståndelse. De kan känna sig som fångar i vaga och odefinierbara rädslor av okänt ursprung. Man brukar säga att Aspen personligheten föds utan hud eftersom deras fysiska verklighets uppfattning överskrider den hårfina gränsen till det emotionella skiktet eller astral nivån. Det är där personliga känslor och kollektiva arketypiska föreställningar som sagor, symboler, förebilder, vidskepelse, uppfattningar om himmel och helvete och andra kollektiva föreställningar är lagrade. Över den här nivån går vi varje natt i drömmen för att nå den transpersonella nivån i vår existens.

Aspen personligheten bär på diffusa, oförklarliga rädslor, föraningar, skräck för att någonting fruktansvärt skall hända. Och med plötsliga ångest skov i enskildhet eller i sällskap. De har en känsla av obehag och vanföreställningar med en fantasi som löper amok. En skräckblandad fascination inför ockulta fenomen med vidskeplighet. Ibland förföljelse mani med rädsla för straff och osynliga makter. Mardrömmar där man vaknar i panik och vågar inte somna om. Starka rädslor för mörker och död och till och med rädsla för rädslor (man vågar inte tala om dem med någon). I största allmänhet onormalt rädd för fysiskt våld, överfall, våldtäkt, misshandel, ormar, onda andar m.m.


Möjlighet till positiv förändring med Aspen

Potentiell förmåga att tränga in i känsligare medvetande skikt och därigenom få förståelse för religiösa och esoteriska tankegångar. Möjlighet att nå de högre andliga plan och mod att utforska dem utan rädsla. Och får därmed en bättre och klarare kontakt med sitt högre jag, vilket skapar harmoni och trygghet i det fysiska livet.

ÖVRIGT

Asp är ett snabbväxande träd i familjen videväxter. Det förekommer över allt i hela Europa. Blommorna (det vill säga de långa hanhängena och de rundare honhängena) växer ut i mars eller april före lövsprickningen.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt).

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering.


Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!Pris: 250:- inkl. moms